writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

11.04.2011, 07:51

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica, je bratranček delal prejšnji teden pravosodnega (pisni del), kr non-stop držim te pesti.user posted image

Uffff, za to pa so potrebne pesti ja..še bolj pa potem za ustnega...user posted image

clock-img

11.04.2011, 07:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nisem dobila še M., ampak je test negativen. Tak da...

Pa dobro jutro. user posted image

Aja, pa držim pesti user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 07:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Uuuuu, in koliko pa sedaj zamuja? Kdaj pa si nazadje delala test? Ponovi, mogoče se bo sedaj že kaj videlo...user posted image

clock-img

11.04.2011, 07:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Hvala TAsa! user posted image

clock-img

11.04.2011, 07:56

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Aja, enkrat sem tu gor gušila, kako razčesat Lii lase, ker ima res neukrotljive, dolge in skodrane, pa sem našla krtačo, tista za umetne lase je super, ker ima še take male ščetinice vmes in imam bistveno manj dela z njo, Lio pa full manj cuka.user posted image  

clock-img

11.04.2011, 07:57

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kokica, je bratranček delal prejšnji teden pravosodnega (pisni del), kr non-stop držim te pesti.user posted image

Uffff, za to pa so potrebne pesti ja..še bolj pa potem za ustnega...user posted image

Ja, ta pa bo naslednji teden, sem že v nizkem štartu.user posted image

clock-img

11.04.2011, 08:00

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nisem dobila še M., ampak je test negativen. Tak da...

Pa dobro jutro. user posted image

Aja, pa držim pesti user posted image user posted image

No, no, moj je bil tudi negativen, čez en teden pa dve očitni črtici na njem.user posted image  Oblačila za fantka do št. 68 zaenkrat te že čakajo pod posteljo od Luke.user posted image

clock-img

11.04.2011, 08:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, ta pa bo naslednji teden, sem že v nizkem štartu.user posted image

aha, tukaj pa je velikoooo odvisno od izpraševalcev....pa seveda koliko znaš.

clock-img

11.04.2011, 08:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Aja, enkrat sem tu gor gušila, kako razčesat Lii lase, ker ima res neukrotljive, dolge in skodrane, pa sem našla krtačo, tista za umetne lase je super, ker ima še take male ščetinice vmes in imam bistveno manj dela z njo, Lio pa full manj cuka.user posted image  

Super...user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 08:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dan,

KOKICA pestke so stisnjene. user posted image
Tulipan ja, polna luna bo. Greva, ne? user posted image

Mogoče je bilo včeraj kaj v zraku, ker Nika tud ni hotla ven. user posted image Pobavad ni problemov z izhodom, včeri pa ne in ne... Spala ni čez dan in je bila take sršenje volje, da sem misla že čist znoret. Pol sem pa rekla ja nič, bova pa doma. Čez par minut sem ji pa rekla, kako Tija uživa v mivki in dela potičke, je pa silila ven,,, eh ja. Zvečer sem ugotovila še en razlog za njeno (res veliko user posted image ) sitnobo in neješčnost in sicer po jeziku ima rdeče pike. user posted image Greva se danes pokazat... ma naj gre vse skup nekam.

clock-img

11.04.2011, 08:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Uuuuu, in koliko pa sedaj zamuja? Kdaj pa si nazadje delala test? Ponovi, mogoče se bo sedaj že kaj videlo...user posted image

Danes zjutraj. Zaostaja pa 8 dni oz kak dan več.

clock-img

11.04.2011, 08:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Saj vem, da mamo različne okuse pr otroških imenih ampak vseeno : Kdo da otroku ime KRAS ?????? Pa kako ime je to??? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 09:26

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan,

Mogoče je bilo včeraj kaj v zraku, ker Nika tud ni hotla ven. user posted image Pobavad ni problemov z izhodom, včeri pa ne in ne... Spala ni čez dan in je bila take sršenje volje, da sem misla že čist znoret. Pol sem pa rekla ja nič, bova pa doma. Čez par minut sem ji pa rekla, kako Tija uživa v mivki in dela potičke, je pa silila ven,,, eh ja. Zvečer sem ugotovila še en razlog za njeno (res veliko user posted image ) sitnobo in neješčnost in sicer po jeziku ima rdeče pike. user posted image Greva se danes pokazat... ma naj gre vse skup nekam.

Lunica - itak!user posted image
Rdeče pike po jeziku - kaj bi to sploh lahko bilo? Kaka alergija al je kaka otr. bolezen? Pojma nimam. Verjetno si kaj poguglala, ne? Vsekakor roj pikapok user posted image , se pa vas res drži neka smola zadnje čase.user posted image

clock-img

11.04.2011, 09:27

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Saj vem, da mamo različne okuse pr otroških imenih ampak vseeno : Kdo da otroku ime KRAS ?????? Pa kako ime je to??? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WTF?user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 09:29

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Jaz tudi še nimam, oz. verjetno spet nimam, ampak mi ni fajn, sploh nočem pomislit na to, se tolažim, da je Luka polno dojen in je verjetno to krivo, da sem jo že imela, pa je spet nimamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 10:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz tudi še nimam, oz. verjetno spet nimam, ampak mi ni fajn, sploh nočem pomislit na to, se tolažim, da je Luka polno dojen in je verjetno to krivo, da sem jo že imela, pa je spet nimamuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ti se kuj tolaži ja user posted image
Saj jaz sem jo pr Liji tud mela, pa ne pa spet ja ipd.

clock-img

11.04.2011, 10:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ja, stara fantku je ime KRAS. Na torti ima napisano KRAS 1. Spodaj pa mamica napisala: to pa je tiorta od našega Krasa user posted image user posted image

clock-img

11.04.2011, 10:22

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

ti se kuj tolaži ja user posted image
Saj jaz sem jo pr Liji tud mela, pa ne pa spet ja ipd.

Meni niti ni tak smešno!!!user posted image
Jaz sem jo pri Lii imela full redno, od junija do novembra, potem je začela nekaj štrajkat in sem jo imela na cca 40 dni do konc februarja, potem pa je več nisem imela, zanosila nekje konc marca, začetek aprila... je blo full težko rok pri Luki določit zaradi tega...
Zdaj pa... eh, bom morala po neko zaščito, ker ne mislim vsak mesec v strahu bit, če bo al ne, ker ne vem katera misel mi je trenutno hujša al na nosečnost al splav.user posted image  Pa saj sva pridna in paziva, mogoče samo malo stresa, pa hormončki, pa je pač ni.user posted image

clock-img

11.04.2011, 10:23

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ja, stara fantku je ime KRAS. Na torti ima napisano KRAS 1. Spodaj pa mamica napisala: to pa je tiorta od našega Krasa user posted image user posted image

Svašta...

clock-img

11.04.2011, 10:24

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kaj ona marčevka, ki naj bi se poročila decembra in bila noseča, je že razkrita? Je tak že verjetno rodila, al ne? Intermeco, pač...

clock-img

11.04.2011, 10:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

clock-img

11.04.2011, 10:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dan,

Lunica - itak!user posted image
Rdeče pike po jeziku - kaj bi to sploh lahko bilo? Kaka alergija al je kaka otr. bolezen? Pojma nimam. Verjetno si kaj poguglala, ne? Vsekakor roj pikapok user posted image , se pa vas res drži neka smola zadnje čase.user posted image

Sem googlala ja in lahko je vse mogoče. Verjetno so glivice, ker se je ena pika spremenila v ogromno belo piko.

clock-img

11.04.2011, 10:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tulipan o kakšni kontracepciji si pa razmišljala?

clock-img

11.04.2011, 10:51

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tulipan o kakšni kontracepciji si pa razmišljala?

Saj tu je problem, ker mi nič kaj ne šmeka! Prej nisem imela nobene zaščite, samo PAZI zaščito, pa se je super izteklo. Ker dojim, tabletke odpadejo, pa iskreno povedano, tut ko ne bom več dojila, tabletke odpadejo, ker vem kake težave je imela moja mami, ko jih je jemala... ne vem, Mirena? Tu so pa spet različna mnenja... nekaj moram ukrenit, ja. Ti maš kaj? Al še nisi zaključila?user posted image

clock-img

11.04.2011, 10:55

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Najaa luna 18.4. ob 4.44 - tote mi niso fajn, ker si praktično cel dan brezuser posted image , ampak bo treba, poletje prihaja!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem