writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

02.06.2011, 13:03

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

In gospa felix vaše počutje ?user posted image

hvala na vprašanju user posted image fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana user posted image ti si že iz službe?

Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem?user posted image  Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem.

naj ti vsaj hitro mine user posted image pa danes vsaj vročine ni user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

02.06.2011, 13:05

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

In gospa felix vaše počutje ?user posted image

hvala na vprašanju user posted image fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana user posted image ti si že iz službe?

Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem?user posted image  Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem.

naj ti vsaj hitro mine user posted image pa danes vsaj vročine ni user posted image

Eh saj mine ko šus ne utegnem na kozlarije mislituser posted image .Bavca komaj zvečer vidim ,pa mi nekek ne diši to vse skupaj.
Ati ju pazi ,pa ima včasih kake prebliske tak,da mi krvni obtok krepiuser posted image .

clock-img

02.06.2011, 13:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat user posted image ?

user posted image

mater imam dolgo lajtngo al kako se že temu reče user posted image user posted image user posted image user posted image sn razmišljala ko nora zakaj in sn te že mislila vprašat, če si me s katero zamenjala... trapa jaz... no, da ti odgovorim.... najprej bi rada šla malo delat, vsaj za nekaj mesecev, pač odvisno od službe, potem pa se mi lahko začne počutje spreminjat user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 14:28

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela user posted image

Kaj pa jaz ne vem????? user posted image user posted image user posted image user posted image To je tudi moj plan. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.6.2011 14:29:40 >

clock-img

02.06.2011, 14:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa kaj tukaj tudi???? user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 14:34

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

mater imam dolgo lajtngo al kako se že temu reče user posted image user posted image user posted image user posted image sn razmišljala ko nora zakaj in sn te že mislila vprašat, če si me s katero zamenjala... trapa jaz... no, da ti odgovorim.... najprej bi rada šla malo delat, vsaj za nekaj mesecev, pač odvisno od službe, potem pa se mi lahko začne počutje spreminjat user posted image user posted image

Okej,,,,nič zamudila! user posted image Pa se ti že kaj odpira? Glede službe mislim.user posted image

clock-img

02.06.2011, 14:36

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim.

clock-img

02.06.2011, 15:22

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela user posted image

Kaj pa jaz ne vem????? user posted image user posted image user posted image user posted image To je tudi moj plan. user posted image

jej, jej, jej, a ti Štajerke nič ne povedo? user posted image ja, ja, grem po tvojih stopinjah user posted image

clock-img

02.06.2011, 15:22

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim.

to pa tudi jaz prvič slišim user posted image pa kej veš, zakaj?

clock-img

02.06.2011, 17:38

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne, ne......

clock-img

02.06.2011, 17:38

clock-img

trezika

pencil-img

3981

prvič slišim user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 18:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

trezika zakaj bi te ,pa plenička motla ,če je suha ? Ne razumem.
Vprašaj ja v vrtecu ,če res hodi pridno na kahlico nima pomena ,da je še v plenički.Če se zgodi,pa itak imaš verjetno za preoblečt.

Se strinjam. Če je že tako pridna, da ti popoldan pove, pa da v vrtcu hodi lulat, zakaj bi sploh imela plenico?

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix jaz se močno priporočam za solato. Zadnje čase si velikokrat naredim solato s tuno njami. user posted image
Kar se tiče odvajanja, eni radi močno pretiravajo. Razne variante ala od rojstva brez pleničke in tole od vaše vzg. kdaj je najprimerjenši čas, to je kr neki no. Najprimernejši čas je, ko otrok pokaže voljo in priavljenost. Naša Nika je že pokazala sam ni še pa čist pripravljena in se niti najmanj ne sekiram. Kak dan je brez plenice par ur, se mal polula na wc, mal v hlačke user posted image pol pa včasih reče, da bi bila še brez, včasih pa sama hoče plenico nazaj. Ko bo res toplo, bo tudi lažje, ko ne bo skoz enega preoblačenja.

you know where to find us user posted image

ja ja, sej se kmal vidmo. user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz tudi prvič slišim. user posted image

clock-img

02.06.2011, 18:10

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Danes sta mi pa tak živce spili... očitno luna zapoznelo vpliva. user posted image Gremo ven s kolesi, vzunaj pa se Tija niče vozit, Nika piči naprej, da moram laufat za njo.. pol Tija pade ene 500x, je tak štor včasih da grozno. Nika me ne uboga in bi kar po svoje... ma ni da ni.

Punce, jaz sem imela dve pleničkarce. Ma to res ni fajn, haha, najprej previješ večjega s temi že ogromnimi nogami in rito, pol pa tistega malega dojenčka, nežnega haha in moraš hitro prešaltat na bolj nežne gibe. user posted image

clock-img

02.06.2011, 19:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne, ne......

Trezika, si ziher? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 20:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čeeeer.

Danes pa sem tak crkjena, da kar joj user posted image Počutje na nuli al še nižje user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 20:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

you know where to find us user posted image

No končno en pameten odgovor user posted image

Persida saj ni tebe povabla nikam, kaki pametni odgovor, Kaj  bi pa rada v tiste kraje šla? user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 20:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

jej, jej, jej, a ti Štajerke nič ne povedo? user posted image ja, ja, grem po tvojih stopinjah user posted image

Ne, nič! user posted image

ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je dan D?

clock-img

02.06.2011, 20:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čeeeer.

Danes pa sem tak crkjena, da kar joj user posted image Počutje na nuli al še nižje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj te? Služba?

clock-img

02.06.2011, 20:39

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Trezika, si ziher? user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

clock-img

02.06.2011, 20:41

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Čeeeer.

žal pridejo tudi takšni dnevi...hitro si odpočij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 20:42

clock-img

trezika

pencil-img

3981

jaz pa sem jezna, žalostna, besna, razočarana, potrta,.... pa še bi s e našel kakšen izraz.... ampak se mi danes ne da o vsem skupaj pisat.....  upam, da bo kmalu bolje...

clock-img

02.06.2011, 21:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

jaz pa sem jezna, žalostna, besna, razočarana, potrta,.... pa še bi s e našel kakšen izraz.... ampak se mi danes ne da o vsem skupaj pisat.....  upam, da bo kmalu bolje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 21:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image Kaj te? Služba?

po mojem vreme user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem