writing-img

RE: Mariborčanke,19.del

clock-img

12.03.2011, 10:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tisti čokoladni bomboni z alkoholom in češnjo v sredini.Podobno monchery-ju.

blekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.03.2011, 10:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto.

uuuuu, vidve pa sta bili blizu domauser posted image

aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkemuser posted image ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča)

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.03.2011, 10:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ma,po moje se bojijo banke,saj veš,ni več penez.No,saj ta opcija pa ti je tudi fajna.Važno,da je ratalo.user posted image user posted image user posted image Kak pa naj jaz stuhtam za mojega avteka?Pa ko ga nujno rabim.user posted image

Da tvoj vzame leasing, to nebi šlo?

Bi šlo ja,samo rabim 10% pologa.pa moj je tak taki hepan,da bog pomagaj.Se ne da nič menit z njim glede teh stvari.

vidiš..moj pa je vedno za take fore, jaz pa se posojil in podobnega full otepam...(slabe izkušnje)user posted image ..kak smo si različni

clock-img

12.03.2011, 10:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

otroci zrihtani, gresta k babici malo...uživat, je toplo...igrat, noret..
Jaz pa še v knjižnici vrnit knjige, pa štacun in domov....Moj bo tak igerce špilal(dete)user posted image ..jaz pa moram neke naloge rešeit matematičneuser posted image ...pa šraufa me...tak da ..bolj na izi..drugače pa super volje, polna energije....Sončekkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image ..že o morju študiramuser posted image

clock-img

12.03.2011, 11:50

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Jutro vsem!
Včeraj zvečer sem mogla 'pobegnit', ker se je M zbudila in skoraj 2 uri ni hotela zaspati nazaj.user posted image user posted image M je vstala ob 10, sva se najedli, oprali posodo, posesali, zdaj pa greva na tržnico po zelenjavo. Lep sončen dan!

clock-img

12.03.2011, 11:51

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

L spal do pol10. Očitno je mogo not spravit. AB že deluje, tak da je že dosti boljši.

To pa se lepo bere. user posted image

Botrca: do kdaj te so dinozavri, sem čisto pozabila na njih???

Ly: kaki lepi verz.

clock-img

12.03.2011, 11:52

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jutro vsem!
Včeraj zvečer sem mogla 'pobegnit', ker se je M zbudila in skoraj 2 uri ni hotela zaspati nazaj.user posted image user posted image M je vstala ob 10, sva se najedli, oprali posodo, posesali, zdaj pa greva na tržnico po zelenjavo. Lep sončen dan!

Uuuu... sta pridni. user posted image

clock-img

12.03.2011, 11:52

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Saraya, mislim, da si ti spraševala kje na Lentu živim? Splavarski prehod, to je ulica nad staro trto.

aha...sva bile čist blizu, jaz pa na Žičkemuser posted image ..tista ulica , ki zdaj asfalt delajo...(dostop dop gledališča)

U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup!user posted image

clock-img

12.03.2011, 11:55

clock-img

majakla

pencil-img

6662

user posted image

Ena današnja. user posted image

clock-img

12.03.2011, 12:09

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Katy: se priporočam za slikice, hvala. user posted image

clock-img

12.03.2011, 12:11

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Punce imam superfitke št.21 rdeče, če bi katera imela mogoče vsaj za doma?? Lija jih je imela par krat samo v vrtcu.

clock-img

12.03.2011, 12:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Aja pa lep s sončkom obsijan dan vam želim!!

Jaz grem zdaj počasi po mojo pikico, je pr babi in dediju v mestu prespala, da sem si jaz lahko speglala in omare pospravla. Zdaj pa bom ak skup padla, kak me boli user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 12:20

clock-img

katy83

pencil-img

6488

dan.

Malo sem tečna, čeprav je sonček zunaj, ampak tu pri nas tak piha, da brezveze. user posted image Grrrrrrrr, pa sem mislila it vozičkat tu okoli, tako fajn turo, pa me mine ko ven stopim. user posted image

T se je danes že ob 6.50 zbudil, pa smo se že igraliuser posted image , no saj ob 8-ih pa nas je še za 1 urco vrglo. Ati je šel v službo do 17.ure, potem pa gredo moški nekaj spit na Alinino zdravje. Jaz pa imam zvečer v planu tla umit, pa malo kopalnico v red spravit.

Majakla, dobiš slikice, pošlji mi mail na ZS. Pa zvečer bom to delala, ok?

Sami, draga Sami, tebi pa vse naj naj naj najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

nič, zdaj T spi, jaz grem pa hitre piščančje zrezke popečt, pa sirovo omakico zraven, riž je že fertik. user posted image

clock-img

12.03.2011, 12:20

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Jaz grem zdaj počasi po mojo pikico, je pr babi in dediju v mestu prespala, da sem si jaz lahko speglala in omare pospravla. Zdaj pa bom ak skup padla, kak me boli user posted image user posted image

user posted image

clock-img

12.03.2011, 12:50

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Sami naj ti še tu zaželim vse naj, naj...

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

12.03.2011, 12:50

clock-img

marta82

pencil-img

5534

user posted image

user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

12.03.2011, 13:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

U, pa sva bili res blizu. Škoda, da si se odselila. Mi pa prav tam gledamo eno stanovanje za nakup!user posted image

kje? V kateri bajti oz naslovu?

clock-img

12.03.2011, 13:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Zunaj je svetovno vreme....toplo..M je pešačila po celem mestu in še vse do bolnice...( se nam je voziček zlomil )...upam, da bo se dalo sploh popravit...user posted image

Jaz pa pojedla sladoled, kavico spila....

clock-img

12.03.2011, 14:40

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Mislim da je Žički prehod 4. Vhod v hišo je iz Koroške.

clock-img

12.03.2011, 14:41

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Zunaj je svetovno vreme....toplo..M je pešačila po celem mestu in še vse do bolnice...( se nam je voziček zlomil )...upam, da bo se dalo sploh popravit...user posted image

Midve sva bili tudi v mestu. Mogoče smo se pa kje celo srečale.user posted image

clock-img

12.03.2011, 14:43

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Sami, tudi od mene VSE NAJ NAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 14:43

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Grem kosilo pojest.....M pa spi.user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 14:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mislim da je Žički prehod 4. Vhod v hišo je iz Koroške.

Ja vem..zraven naše bivše bajte. mi smo na žičkem 5 biliuser posted image ..poznam lastnika tam ja...so bajto preurejali par let nazaj..user posted image

clock-img

12.03.2011, 14:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Midve sva bili tudi v mestu. Mogoče smo se pa kje celo srečale.user posted image

mogoče..ne vem kak zgledašuser posted image ....nas ni blo za zgrešit...tamalečke obe s sončnimi špegli paradirale...., pa vsaka s svojim medvedom pod pazduhouser posted image

clock-img

12.03.2011, 15:08

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

do kdaj te so dinozavri, sem čisto pozabila na njih???

Do 13.3

IZVIRNO SPOROČILO: majakla
Ly: kaki lepi verz.

Blont moment. Haaaa? user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!