writing-img

RE: Mariborčanke,19.del

clock-img

21.02.2011, 22:19

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz tudi grem počasi,tak se nič tu ne dogaja.

Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 07:42

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro user posted image

marta, super za dobre izvide user posted image user posted image

nekak sem čudno spala, me vse boli user posted image

clock-img

22.02.2011, 08:28

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 08:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa pol noči nisem zaspat mogla,komaj enkrat proti jutro mi je ratalo,pa je že alarm cinglav.Me je tak noga bolela,da nisem mogla zaspat,sem se samo premetavala,pa na uro gledala.user posted image Otroci v vrtcu,Lea še je na počitnicah do ju3,moj na šihtu.Zdaj pa šibam na pošto,moram 2 paketa poslat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 08:43

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Jutro. Tinej v vrtcu, B v službi. Jaz grem pa torto spečt potem pa imam kar nekaj dela za službo. Pa knjigo Popolna gospodična sem dobila in bi jo rada čim prej začela brat - saj je tanka, jo lahko kar v enem šusu prebereš.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

22.02.2011, 08:50

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jutro!

botrca user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da se tebi ni nič zgodilo, vem pa da si jezna.
glede cepiva pa si po moje zamenjala RSV in rotavirus.

marta super da je T. bolje.

katy pikapoke za T.

Kava ne vem če bom lahko prišla ker bom vrjetno brez avta.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

22.02.2011, 09:21

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

dobro jutro!

spali smo ok... je hasnilo da se je dete včeraj znorelo pred spanjem...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

22.02.2011, 09:29

clock-img

rina22

pencil-img

3754

elevitka, ne moem verjet, da ima Tai že 19 mesecev user posted image

VSE NAJBOLJŠE, Tai

user posted image

clock-img

22.02.2011, 09:37

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

ja rina... čas beži !

hvala v Taijevem imenu !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

22.02.2011, 09:38

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

in kak si ti kaj rina... se je doma stanje kaj poboljšalo ?

clock-img

22.02.2011, 09:48

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ja rina... čas beži !

hvala v Taijevem imenu !

Ja, res čas beži... Mi tudi počasi stopicljamo za vami user posted image

clock-img

22.02.2011, 09:51

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

in kak si ti kaj rina... se je doma stanje kaj poboljšalo ?

Hvala na vprašanju user posted image Pa.. kaj naj ti rečem? Ni tak, kot bi naj bilo, je pa majčkeno bolje. Jezi me to, da se vedno nekdo najde, ki ti para živce user posted image Zdaj je ta teden avto doma, ker ima ta teden službenega (upava na to, da bo ostal pri njem), pa imamo težave s sosedi zaradi parkiranja user posted image Skratka-ko kaže na enem področju, da bo mogoče kaj bolje, začnejo drugi grenit dni user posted image

clock-img

22.02.2011, 10:10

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jutro 

Jaz sem se pa včeraj tako fajn zmatrala na Zumbi, da sem bila res prijetno utrujena ne in sem šla ful hitro spat.

clock-img

22.02.2011, 10:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Elevitka-tudi od mene vse najboljše T. za 19. mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 10:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro 

Jaz sem se pa včeraj tako fajn zmatrala na Zumbi, da sem bila res prijetno utrujena ne in sem šla ful hitro spat.

Pa kaj je to ZUMBA? user posted image Sem vidla pri naših aprilkah na FB,da tudi skozi o tem debatirajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 10:30

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jutro 

Uuu, kak fajn user posted image Meni je to tudi všeč, kolko sem gledala, samo je problem v tem, da sem jaz blazno brez kondicije in bi prej mogla malo kondicije dobit, da bi lahko šla user posted image

clock-img

22.02.2011, 10:31

clock-img

rina22

pencil-img

3754

matcar, tu je lepo opisano, plus posnetek še: http://www.fitnesforma.com/aerobika/opis-zvrsti/

pardon, zdaj sem vidla, da ni opisa, je pa posnetek..

< Sporočilo je popravil rina22 -- 22.2.2011 10:32:14 >

clock-img

22.02.2011, 10:34

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Še opis (kopiram):

KAJ JE ZUMBA: Osnova Zumbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latino ritme(merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba...), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice-srca! Zumba je zasnovana tako, da ji lahko sledi resnično vsak, ne glede na starost, plesno znanje, telesno pripravljenost, saj je kombinacija enostavnih plesnih korakov na energično in seksi podlago latinoameriških ritmov.
Če vas je pred leti navduševala »latino aerobika« in če ste plesni navdušenci, vas bo ta vadba osvojila že na prvi uri.

UČINKI VADBE: Pravilno izvajana in nadzorovana aerobna vadba spodbudno vpliva na celo telo. S primerno vadbo lahko razvijamo in vzdržujemo splošno kondicijsko stanje, pozitivno vpliva na razvoj moči, gibljivosti, vzdržljivosti. Zaradi lepše oblikovane postave prav tako pozitivno vpliva na večjo samozavest.

KOMU JE VADBA NAMENJENA: Pri zumbi odpade večni problem iskanja plesnega partnerja. Primerna je za vse, ki imate radi latino glasbo in ples ter želite tako razgibati, utrditi in oblikovati svoje telo, obenem pa biti v dobri družbi in se dobro /odlično počutiti v svoji koži. Plesno predznanje NI POTREBNO!

clock-img

22.02.2011, 11:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Fajn je zumba, tak neka mešanica med aerobiko in plesom čisto na kratko povedano no. Sem pa jaz tu pri meni začela v začetniški skupini in je fajn, ker se počasi nadgrajuje, verjamem pa da je drugače, če nekje čisto noter padeš v skupino, ki že ful obvlada korake.

Aja, pa jaz sem šla 2 meseca po porodu prvič, pa čisto brez kondicije, tako da mislim da bolj brez skoraj ne moreš bit. user posted image

clock-img

22.02.2011, 11:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Fajn je zumba, tak neka mešanica med aerobiko in plesom čisto na kratko povedano no. Sem pa jaz tu pri meni začela v začetniški skupini in je fajn, ker se počasi nadgrajuje, verjamem pa da je drugače, če nekje čisto noter padeš v skupino, ki že ful obvlada korake.

Aja, pa jaz sem šla 2 meseca po porodu prvič, pa čisto brez kondicije, tako da mislim da bolj brez skoraj ne moreš bit. user posted image

Hvala,pa tebi tudi Rina.jaz bi to ful hodla,samo vprašanje,če je v MB-ju.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 11:55

clock-img

rina22

pencil-img

3754

matcar, je v mb. v fitnes formi je ziher. mogoče pa še kje drugje-za drugje nisem gledala. pa ziher je. samo vseeno raje počakaj, pa začni po porodu, po moje ni preveč tole za nosečnice. zdaj ti mogoče bolj pride v poštev kaki pilates

clock-img

22.02.2011, 12:04

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

matcar, je v mb. v fitnes formi je ziher. mogoče pa še kje drugje-za drugje nisem gledala. pa ziher je. samo vseeno raje počakaj, pa začni po porodu, po moje ni preveč tole za nosečnice. zdaj ti mogoče bolj pride v poštev kaki pilates

Ne,ne,po porodu sem imela namen it nekaj migat.Zdaj itak ne smem,če imam rizično.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 12:06

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ne,ne,po porodu sem imela namen it nekaj migat.Zdaj itak ne smem,če imam rizično.user posted image

Sem vidla,da ima plesna šola zapleši.si tudi zumbo v programu.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.02.2011, 13:38

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

eh rina...popolno tak nikoli ni... skoz je kaj kar bi lahko bilo bolje....

matcar hvala tudi tebi!

tak...kosilo kuhano (upam da bo tud tak dobro kot diši) polnjen piščanec, kuhana zelenjava, zelena solata in planinska juhica ... za konec pa še sladica user posted image

clock-img

22.02.2011, 13:41

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Mi gremo pa danes na pica kosilo k prijateljem, jaz nesem samo torto zraven.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem