22.02.2011, 22:15
29096
če ni šlo noter mislim da ne ...
saj jaz tud pa mi nikoli nič ne da... reče jogurt mater božjo (za mene to ni normalno že dobrih 5 mesecev konstantno no) pa uporabljam posebaj milo za intimno nego...
jogurt malo pomaga....sicer...ne dolgoročno...
si pa lahko kupiš kaj podobnega v lekarni...
če ne druga idi k svoji osebni zdravnici, pa jamraj da te mehur boli...boš enaka zdravila dobila, pa full pomaga...vsaj en čas
22.02.2011, 22:17
3853
jogurt malo pomaga....sicer...ne dolgoročno...
si pa lahko kupiš kaj podobnega v lekarni...
če ne druga idi k svoji osebni zdravnici, pa jamraj da te mehur boli...boš enaka zdravila dobila, pa full pomaga...vsaj en čas
ma ne grem.... G je zato tam da me pregleda in naj mi da nekaj kar bo hasnilo... nem spet nekaj kupovala pa pocala če nevem kaj mi je... ker ni samo vnetje za moje pojme

..baje da vpliva na ta bris...))))
....mislim.....
(z nepovratno vozovnico)
res no. Ne uporablaj mehčalca in umivaj se samo z vodo, vsaj po tistih predelih tam spodaj. Vem, da se je fajn umit doli z milom, da je fajn čisto, samo s tem si uničuješ PH in zato potem vnetja... Haha.. kaj zdaj sem pa tak kot tvoja ginekologinja ne? ... no, samo meni je to pomagalo. Veliko pa poslabša tudi stres...
Samo zdaj že res dooolgo nisem bla in bi vas rada ponovno vidla in spoznala vse, ki jih še ne poznam. te pa full razumem. Ko je prejšnjič T letala okrog, in nisem mela od kavice skoraj nič (ker sploh nisem vedla, o čem se punce menijo), tudi en čas nisem šla. vseeno je drugače, če pride mamica z otročkom domov na kavico, da se otročki lahko igrajo, pa koliko toliko mamice pijemo kavico v miru-koliko se to pač da s takimi malimi