writing-img

RE: Mariborčanke,19.del

clock-img

27.02.2011, 10:12

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ker bo imel tešave pri pisanju.Sploh pri pisanih črkah. In potem se na to seveda obesijo vse mogoče težave in neuspehi, saj veš da je pisanje osnova pri skoraj vseh predmetih.
Pa saj ne pravim, da je to neka katastrofa, je pa škoda čakat, če se da pravočasno pomagat. Ampak seveda skozi igro, ne na silo. Seveda je pa to tvoja odločitev, jaz pač ne morem iz svoje kože in potem malo pametujem, ko je taka tema. Upam, da ne preveč.user posted image

Aja...hvalauser posted image
Ti kar "pametuj" ,te zelo rada poslušam...
Kot težave je mišljeno samo kot izgled(grda pisava) ali še kaj drugega? Saj,vem-gnjavim 100/urouser posted image ...
Malo me "moti",ker je učiteljica res taka cela navdušena na gov.urah,samo ko pa pridema do grafomotorike...pa vedno dobi taki full nesrečni obraz-prav posrečena jeuser posted image nikoli pa ne reče nič kaj določenega,če bi bilo treba še kaj posebej vadit ali kaj...
Bom ti pa ob priliki prinesla pokazat še njegov zvezek,ali pa slike poslala,da boš videla kje smo...se bo potem verjetno lažje odločit,če še rabi kaj ekstra vajeuser posted image

clock-img

27.02.2011, 10:13

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Moja2 sta šla ven da bom imela malo miru pri likanju gore perila. Ja saj vem zapravljanje časa, samo ne morem iz svoje kože.

user posted image user posted image Daj si duška...user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 10:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

morninguser posted image

M že četrti dan spi celo nočuser posted image ...no sicer A hodi k nama...ampakuser posted image

Pospravila že stanovanje, sedaj uživam ob smokiju, prestah in arašidih...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.02.2011, 10:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Moja2 sta šla ven da bom imela malo miru pri likanju gore perila. Ja saj vem zapravljanje časa, samo ne morem iz svoje kože.

čas zapravljaš............user posted image user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.02.2011, 10:26

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

morninguser posted image

M že četrti dan spi celo nočuser posted image ...no sicer A hodi k nama...ampakuser posted image

Pospravila že stanovanje, sedaj uživam ob smokiju, prestah in arašidih...

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje...
user posted image za smokije,preste,arašide...

clock-img

27.02.2011, 10:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa pečem palačinke za brata.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.02.2011, 10:42

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Aja,pa da še to povem.Sem se prej zvagala,tešča ofkors,sem se bol najedla.Pridelala 1,5 kg v 10 dneh.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.02.2011, 10:56

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,pa da še to povem.Sem se prej zvagala,tešča ofkors,sem se bol najedla.Pridelala 1,5 kg v 10 dneh.user posted image

user posted image user posted image user posted image   Se vidi,kam se nalagajo te kileuser posted image

clock-img

27.02.2011, 11:09

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

user posted image user posted image user posted image   Se vidi,kam se nalagajo te kileuser posted image

Pa,če sem imela že na pregledu tak trebuh,od 26.1. do 17.2. mi je zrasel za 10 cm.Pa sem imela samo 4 kg več takrat.Sicer pa se v teh tednih zdaj največ kg gor dobi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.02.2011, 11:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nič,pičimo na kosilo k tašči.Dober tek vsem skupaj,pa se kasneej tipkamo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.02.2011, 11:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

tudi jaz sem že speglala 3 stroje. Mi je kuj lažje pr srcu user posted image

clock-img

27.02.2011, 11:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nič,pičimo na kosilo k tašči.Dober tek vsem skupaj,pa se kasneej tipkamo!user posted image

Oooo, danes pa se boš pustila gostit user posted image

Mi tudi gremo počasi k tašči na kosilo, popoldan bi mogle it na Valentinov roj.dan pa je Valentin zbolel, tak da bomo kartali pr tašči, tak da gre ven user posted image

clock-img

27.02.2011, 11:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

rdthjf v f  gz  h bzu j knk knml k j  m nmvv fr g hghg g    tbvgz g bgg f r g ff  dsd d dcxcvb ghhg v - To pa vam Luka sporoča. user posted image

Dobro jutro tudi nazaj...in imaš prav mrzlo je kot hejjhfdhfuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 12:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Z malim bila na sprehodu, zdaj pa že juho jeva...mesek se peče...zraven pa še kruhovi cmoki in pečena paprikauser posted image .

Pol pa še perilo dam v sušilnega, posodo v pomivalnega in je delo končano do popoldneva ko bom mogla to vse pospravit user posted image . Pol pa mogoče gremo v bumbar park.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

27.02.2011, 12:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

pridna user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

27.02.2011, 12:43

clock-img

botrca

pencil-img

14679

rdthjf v f  gz  h bzu j knk knml k j  m nmvv fr g hghg g    tbvgz g bgg f r g ff  dsd d dcxcvb ghhg v - To pa vam Luka sporoča. user posted image

Dobro jutro tudi nazaj...in imaš prav mrzlo je kot hejjhfdhfuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2011, 13:07

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Daaan!

48 strani? Grem preletet. user posted image

clock-img

27.02.2011, 13:39

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ker bo imel tešave pri pisanju.Sploh pri pisanih črkah. In potem se na to seveda obesijo vse mogoče težave in neuspehi, saj veš da je pisanje osnova pri skoraj vseh predmetih.
Pa saj ne pravim, da je to neka katastrofa, je pa škoda čakat, če se da pravočasno pomagat. Ampak seveda skozi igro, ne na silo. Seveda je pa to tvoja odločitev, jaz pač ne morem iz svoje kože in potem malo pametujem, ko je taka tema. Upam, da ne preveč.user posted image

Aja...hvalauser posted image
Ti kar "pametuj" ,te zelo rada poslušam...
Kot težave je mišljeno samo kot izgled(grda pisava) ali še kaj drugega? Saj,vem-gnjavim 100/urouser posted image ...
Malo me "moti",ker je učiteljica res taka cela navdušena na gov.urah,samo ko pa pridema do grafomotorike...pa vedno dobi taki full nesrečni obraz-prav posrečena jeuser posted image nikoli pa ne reče nič kaj določenega,če bi bilo treba še kaj posebej vadit ali kaj...
Bom ti pa ob priliki prinesla pokazat še njegov zvezek,ali pa slike poslala,da boš videla kje smo...se bo potem verjetno lažje odločit,če še rabi kaj ekstra vajeuser posted image

Me ne toliko sem izgled, no tudi to (je kar problem, če je težko berljivo, ampak je moje tudi pa sem brez večjih težav naredila šolouser posted image ), problem bo pri povezovanju črk, pri oblikovanuju, počasen bo, ko bo npr. prepisoval ali pisal po nareku, lahko se zgodi, da mu bo pogosto manjkala snov (oz. deli snovi), ker bodo drugi hitrejši, potem pa takšni otroci začnejo hitet, postanejo površni, izpušajo črke, menjujejo vrstni red besed (podobno kot pri disleksiji), mučijo se toliko, da prav oblikujejo črke, da nimajo pojma kaj pišejo, ne sledijo snovi, ker vso energijo vložijo v pisanje in nastopijo še učne težave, večkrat so zvezki popolnoma neuporabni(kasneje, ko pride veliko snovi), ker niti ne pišejo vedno v eno vrstico, včasih gre kar postrani,...kasneje je problem pri geometriji (kjer je potrebna natančnost) pa še kaj bi se našlo. Ne mislim, da se bo to vse zgodilo tvojemu otroku, govorim o izkušnjah z različnimi otroki. Velikokrat je poleg težav z grafomotoriko tudi kratkotrajna in odkrenljiva pozornost in to še potencira te težave. Torej pišem na splošno, vsak otrok je pa oseba zase in je seveda močen na enih področjih in šibkejši na drugih. Nihče ni povsod odličen. Meni osebno se samo zdi škoda ne delat na nečem, kar se da urediti, če je pač ta možnost in otroku prihraniti kakšno težavo. Saj morda je niti ne bi bilo, ampak zakaj riskirati. user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

27.02.2011, 13:41

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Kuham brokoli kremno juho, pečene bedre in krompir z zeliščnim maslom, pečeno papriko, zeleno solato s korenjem. user posted image
Po kosilu gremo pa najbrž malo ven.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

27.02.2011, 13:47

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Ne da se mi.

Tomi - mi je všeč.

Marta - zdaj pa sem lačna.

clock-img

27.02.2011, 13:57

clock-img

katy83

pencil-img

6488

dan.

Včerajšnji rojstni dan pri kolegici uspel, T bil priden do 22.ure.user posted image Je pasalo. Danes smo imeli že obisk, je prišla svakinja s familijo in mi spet prinesla cote za malegauser posted image , zdaj pa ati kuha - rebrce, pa pomfriuser posted image . Timotej pa bo zelenjavno juhico.

Majakla - "velkom houm"user posted image user posted image   Kak ste se imeli?

Sami - ja, grafomotorika...nas so kr fajn načitali s tem na faksu...no, sicer pa ti je Marta vse lepo in prav razložlauser posted image user posted image user posted image   Obvlada, ni kajuser posted image   aja, pa user posted image za S.

Matcar - čeprav imaš ti drugačne izkušnje iz prvih 3 nosečnosti, še jaz enkrat poudarjam, da je še vse prehitro za spol oz. ko so ti prvič napovedali je bilo, tak da je samo to možno...no, čeprav pa jaz tudi navijam za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image in lepega bušija imaš. user posted image

clock-img

27.02.2011, 13:58

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Ej, eno vprašanje, ste dobile Poračun iz vrtca???

Meni so zvišali, kar en razred višje sem - ZAKAJ?!

clock-img

27.02.2011, 15:28

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Oooo,Majakla,že nazaj?user posted image Kak ste se imeli?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.02.2011, 15:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ej, eno vprašanje, ste dobile Poračun iz vrtca???

Meni so zvišali, kar en razred višje sem - ZAKAJ?!

Misliš odločbo za letošnje leto? Ja,imam nespremenjeno.Ne vem,pokliči pa vprašaj,tebi zdaj ne bi smeli zvišat,prej znižat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.02.2011, 15:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Gremo malo ven na sončeka,dokler še je,je prav toplo danes zunaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem