writing-img

RE: Mariborčanke,19.del

clock-img

02.03.2011, 13:42

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Kaj si vidla, zunaj sneži, kam je šlo napovedano sonce?
Dobro, da si ti že zjutraj odhodla svoje.

clock-img

02.03.2011, 13:43

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

No,ko smo pri zdravih zadevah...
juha z rezanci
rižota s piščančjim filejem,gobami in grahom
radič z jajčko

Dober tek,samiuser posted image

Mmmm.. to je ziher zelo dobro.

DOBER TEK Sami

clock-img

02.03.2011, 13:43

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Pri nas je še vredi...še sonce občasno...

clock-img

02.03.2011, 13:45

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Mmmm.. to je ziher zelo dobro.

DOBER TEK Sami

Hvalauser posted image

Stara slovenska resnica:
Lakota je najboljši kuhar!

clock-img

02.03.2011, 13:45

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Mater si mi zdaj lušte nardila, mi kr kruli.

Sploh s solato, grahom in jajčko - to bi jaz.

clock-img

02.03.2011, 13:46

clock-img

rina22

pencil-img

3754

nehajta s totimi kilami user posted image jaz sem shujšala 5 kg, zdaj pa se je vse skup ustavlo.. volje nimam več, ehuser posted image user posted image

clock-img

02.03.2011, 13:50

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

nehajta s totimi kilami user posted image jaz sem shujšala 5 kg, zdaj pa se je vse skup ustavlo.. volje nimam več, ehuser posted image user posted image

5 kg - pa to je super, ne nehaj, potegni voljo magari iz pete,
malo kak dan pošvinglaj, pol pa nadaljuj, se splača, res, je
pa težko, ko user posted image .

Držim pesti.

clock-img

02.03.2011, 13:54

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Držim pesti.

hvala user posted image vem, da se splača.. že zdaj opazim npr. na hlačah spremembo. samo je pa res težko..... jooj...

clock-img

02.03.2011, 13:57

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Grem počasi po pikeca, pol pa na banko
jih malo "pozdravit", pol pa telovadba,
zvečer sem nazaj. Pa paaa 

clock-img

02.03.2011, 14:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Pa to ni res,komaj sem noter spet prišla,pa mi Maks dol zapre.Pa joooooj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.03.2011, 14:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa pico pečem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.03.2011, 14:51

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Najedla,zdaj pa pičim po Saš-eka.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.03.2011, 14:53

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dober tekuser posted image

Jaz pa nikol nimam problemov z rr-jemuser posted image ..edino rač mi včasih dela malo čudno...počasi kouser posted image

clock-img

02.03.2011, 15:48

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

cokolada, če ti bo kaj pomagalo - ko se pelješ mimo ep (v smeri pobrežja), zaviješ pri semaforih (tistih, ki so za ep) desno, potem se pelješ pri 1 ,križišču naravnost, pri 2. pa zaviješ na levo. potem pri 1. semaforjih zaviješ desno, potem pa že vidiš user posted image Upam, da sem razumljivo napisala.. Nisem ravno neki talent za opisovanje poti user posted image

kavnega aparata pa žal nimam, sem pa razmišljala o nakupu, pa sem to misel zaenkrat opustilauser posted image

Jaz sem z mojim zelooo zadovoljna in ti ga priporočam!user posted image Je pa zdaj v Metroju v Avstriji 40€!

Reeeeeeeees??? Super, to pa ni dragouser posted image Kateri je zdaj to znižan? Piccolo?
Samo kaj, ko nekaj v Avstrijo ravno ne hodimuser posted image , samo zaradi tega pa ne bom šla. Pa će ti odkrito povem, se ziher zgubim tam user posted image

ja, Piccolo je znižan.

Iiiii, bom probala koga prosit, če bo šel, da mi spotoma ga vzame... Bom probala eno kolegico vprašat, ki večkrat gre tja... Hvala za info user posted image

Malenkost! Jaz tudi 'vohunim' za takimi, ki kaj hodijo v Metro-hihihi!

Edina razlika je v velikosti in v tem,da gre v posodo za vodo pri piccolo  0,7dcl pr unih dveh vecjih pa pri enem 1,,2l in 1,5l. Midva sva ga v sparu za 70 kupila,ce bi vedla kolk je v metroju bi gor sla user posted image pa kapsule si bom kar na ebayu nabavla,ko nama ta zaloga sfali.

clock-img

02.03.2011, 15:49

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dober tekuser posted image

Jaz pa nikol nimam problemov z rr-jemuser posted image ..edino rač mi včasih dela malo čudno...počasi kouser posted image

Mene danes zacudoma spustil gor,vcasih me po cel dan ne spusti gor,in takrat mi tudi moj album ne dela user posted image

clock-img

02.03.2011, 15:50

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Mi smo pa za kosilo imeli metuljckast makaronflajs,mmmmmmmm je pasal  user posted image Sem vceraj zvecer ze skuhala omako z mesekom,danes,ko sem prisla z delavnice pa smao se metuljcke skuhalauser posted image

clock-img

02.03.2011, 15:51

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Kaj si vidla, zunaj sneži, kam je šlo napovedano sonce?
Dobro, da si ti že zjutraj odhodla svoje.

Trenutno ga pa res na veliko mece user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2011, 15:51

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Držim pesti.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2011, 15:53

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Prisla,prebrala, komentirala, odhajam user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2011, 16:20

clock-img

katy83

pencil-img

6488

dan.

Tak, prvi fitnes je za mano, mi je bilo noro dobro, en osebni trener nama je vse pokazal kako in kaj in še par vaj, ki izgledajo simpl, so pa zajebuser posted image . Skratka 1 ura in 20 minut švicanja, potem pa neverjetno tuš paše. user posted image Kaj bo pa jutri z mojimi mišicami pa sploh ne upam pomislit. user posted image

Potem sem šla malega v vrtec vpisat, pa mi je rekla, da lahko v ponedeljek pokličem in mi bodo povedali ali bo potrebna komisija ali ne. Zaenkrat je bil vpisan pod 19.zaporedno številko, vendar je rekla, da je na tem vpisnem listu še par takih, ki niso dovolj za obravnavo stari. Imajo pa 2 oddelka za vse skupaj 22 otrok. Vpisi so do petka, tak da punce držat pesti. user posted image

clock-img

02.03.2011, 16:20

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Prisla,prebrala, komentirala, odhajam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2011, 16:45

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se dobro,kak sem ta post oddala me do sedaj spet ni spustilo gor na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2011, 16:46

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

dan.

Tak, prvi fitnes je za mano, mi je bilo noro dobro, en osebni trener nama je vse pokazal kako in kaj in še par vaj, ki izgledajo simpl, so pa zajebuser posted image . Skratka 1 ura in 20 minut švicanja, potem pa neverjetno tuš paše. user posted image Kaj bo pa jutri z mojimi mišicami pa sploh ne upam pomislit. user posted image

Potem sem šla malega v vrtec vpisat, pa mi je rekla, da lahko v ponedeljek pokličem in mi bodo povedali ali bo potrebna komisija ali ne. Zaenkrat je bil vpisan pod 19.zaporedno številko, vendar je rekla, da je na tem vpisnem listu še par takih, ki niso dovolj za obravnavo stari. Imajo pa 2 oddelka za vse skupaj 22 otrok. Vpisi so do petka, tak da punce držat pesti. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V kateri vrtec ga bos to vpisala?

clock-img

02.03.2011, 16:53

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jaz pa sibam na govorilne v vrtec user posted image

user posted image

clock-img

02.03.2011, 16:58

clock-img

matcar

pencil-img

25199

dan.

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem