Pozdravljene,
tudi jaz se javljam po dooooolgem času. Tudi sama sem postala počasna, nerodna, okorna, pa vseeno aktivna. Vsak dan grem na sprehod cca. pol ure hoje....je treba psa na sprehod pelat
, pa tudi ostale stvari še vedno delam normalno, samo malo bolj počasi. Tudi mi imamo že večinoma vse pripravljeno na prihod novega družinskega člana, le še malo likanja me čaka, potem pa samo še počakamo, da se dete nam dete odloči pridružiti
. Jaz imam rok 17.4., in imam CTG v torek....me že malo skrbi, kakšen bo porod. Strah me sicer ni ravno preveč, vsaj zaenkrat še ne....bomo videli, kaj bo, ko pridejo prvi, tisti pravi popadki.
Sem zelo nizke rasti, zato me skrbi le, da ne bo naša pupa preveč zrastla, ker bi bil potem porod lahko zelo težak....ni pa nujno....
Jaz sem se do sedaj zredila 9 kg, do pred kratkim, pa ne bi niti vedela da sem noseča, če me ne bi tale trebušček že preveč oviral..s tem mislim, da nisem imela nobenih težav ali neprijetnosti....šele pred kratkim, mogoče dva tedna nazaj, so mi začele otekati roke in noge, roke me bolijo ko
, pa tudi lažni popadki se mi kar pogosto pojavljajo (vsaj enkrat dnevno)....tako da upam, da nas bo naše dete presenetilo že kakšen dan/teden pred rokom, saj že komaj čakam, da jo objamem....
Uživajte...