jst tut mislim , da smo februarke zakon
To je pa še grš kt čokolado (Hoferjeva s karamelo...mmmmmmljask), razne tortilje (s kislo smetano sevede), kremšnite ipd. omenjat
waaa kok sem vesela k nic od tega ne jem

mogoce pa je se upanje za celulit
jst sm pa misnla da so "ta prve noge" vsesplosne
trsica...zakaj pa ne dojis? spomnim se edino, to, da si za prvega rekla da je hotu bit non stop prikloplen

me cist tko zanima, zakaj so ti bli meseci dojenja muka?
me pa telovadmo dva dni, pa se ze obe obracata na trebuscek, tut na hrbet jima je ze uspel...zdej pa nevem, a je biv ze cas, al pa so vaje pomagale( joj k bi tut men ksna vaja v dveh dneh pomagala

)
Tako zelo močan gen, da ko sem spoznala moža, na daleč nisem razločila ali je on, tast ali svak.
Med branjem sem pa grickala sir in pila mleko.
pa spet neki k ne jem prov rada in ne pijem sploh
pasiranje hrane...ok sej ni ful problem, sam ce mi le nebi bilo treba nebi...je tut meni velik lazje pretlacit samo z vilico

ce pa jima koscki ne grejo je treba pasirat.
kolki mi smo meli pri nevem kokih tednih UZ. in ker je bilo takrat bp, je to to.
dudar...

...mamo tut mi dva dudarja doma. kako posrecena beseda. nasedve mata skos dude. mi tut ni vsec, pa kaj nej. ponoc pa komot spita brez nje.
patronazna jaz je sploh nisem poklicala
teyla se vedno prekratka lajtunga

morem priznat, da tut jaz nisem vedla, na koga leti slikica
teyla glede na to da sta v najemniskem stanovanju in da mate nevem kaksen special parket res bols da pogrnes s casopisom

jaz namesto slincka(ki nam ne pomaga) uporabim plenicko(tetra in ne pampers

) in jima jo kar "zavezem" okrog vratu. tko da so tut roke pokrite, ce ne gredo takoj v usta in potem po celem obrazu in oblekici+ se mami je cela od ksne bljah kasice
mi se nismo zacel uvajat nekih kosil, ker mormo najprej uvest zlicko

sem pa probala z rizovo kasico...jima je vsec, celo usta odpirata, sam pol gre z jezickom vse ven

to kar ve pravte o celih obrokih, bo pri nas se umetnost. no mogoce pa samo da se navadmo na zlicko, pol bomo pa pomalcale vse
mamine kile, moj je pa tehtnico nesu v garazo, ker jo je neki rabu in je se ni prinesu nazaj. ce bi slo za kej druzga bi bla najbrz ze huda, ker pa je lih tehtnica pa lahko ostane tam

me pa vseen pocas zanimajo kile, ker sem dobila izvid od scitnice in imam spet porazne rezultate...morem v ponedeljek po zdravila in startam spet s sestimi na dan
jane77 lahko ti povem, kako sem jaz zacela, sam nasi ne jesta, tko d anevem ce ti bo kej pomagal
jaz sem zacela z bucko-ni slo. pol smo probal s sadjem-se vedno nic. no smo umes probal se korencek-ne, tut nic. tko da se trudimo s sadjem, ki ga imajo otroci baje rajs. tut banano sem ze probala, ki jo baje sploh nesmes, ce hoces d abi kdaj jedl zelenjavo-in ne tut banana ni sla

sem danes probala z rizevo kasico, ki sem jo zmesala s svojim mlekom. jima je vsec, ampak ne znata pojest. bom nadaljevala s kasico, dase navadita na zlicko. pol pa bom pocas dajala se kaksno sadje ali zelenjavo umes. pol pa upam d abo slo. misliv da vecji problem zlicka kot hrana. jas ponavadi ponudim dopoldne ali okrog 12. probam pa dat se kdaj cez dan. vcasih isto, ce mam viska sadja tut kej druzga.
pri nas se pa praskata po obrazu oz. po celu...kot da bi se prijele za glavo, ko mami ustreli kaksnega kozla
ok pa sem komej cakala da se bosta zaceli obracat...no zdele sem ju dala spat...in pogledam zakaj se vedno spuscata glasove...pogledam in paseta kravice...svasta
nina no ti pejt zurat, jst pa dezurat