ekola, pa še js neki naklofam tle gor
Ja, mal je res zatišja, sam ne pozabit, da so še dopusti... no, mi gremo v četrtek, mam še vse za spakirat, prej pa še oprat, pa se mi nea da
eh, bom že, najbrž v sredo zvečer
GH me čedalje bolj jezi... sem mu dans nardila krompirjv pire, pa ni hotu ust ne odpret. pol me je razjezlo, sem šuknala stran in mu nardila mlečno bananino kašico, ki jo je v celoti zmazal
Sj vem, prvo si morm mal prebrat kk pa kj v celoti nadomestit obrok z GH, ma bom po dopustu
Se pa zadnje dni nenormalno poti... je čist moker v zatilju
men se ne zdi, da bi bil preveč oblečen, ker se mi zdi da je včasih mrzel pa moker istočasno... no, je res da ma pogosto mokre rokice, ampak vseen... a bi me moglo kj skrbet? No, skrbi me to, da ne pije dovolj, ker čaja še vedno noče, vode tud ne, sladkh sokov mu (še) ne ponujam, tk da nimam neke ideja, ka nj. aja, tud "umetnega" mleka noče, ker moje (.)(.) počasi a vidno usihajo
Sm kr malo žalostna, ker na začetku je blo pa čist tu mač mleka, pa bi tud rada še neki mescov dojila... upam, da bo po dopustu bolje, ker sem trenutno psihično čist fuč
M bi mogla že zdavnej prit (s strahom se sprašujem če sm že spet
), pa mislim da bo ravno na dopust prišla... sm tko sitna zadnje dni da je
. sm rekla včeri mojmu, k je reku da sm sitna, da mam PMS in mi reče nazaj: a že 2 meseca?
ma sm se mogla še js nasmejat
nč, pozabla vse kar sm misla... grem spat :) pa upam da se še pred dopustom kj oglasim, če pa ne, pa se tipkamo čez cca. 10 dni