Hm, jst pa najprej naredim mleko, pa potem dodam kosmiče, ne delam oboje hkrati. No, danes sem nekako spackala, da ni blo grudic, sam je pojedla sam 70g. Še vedno štrajka, z dojenjem prav tako-verjetno ji je prevroče. Me je pa zadnje čase pošteno strah ponudit (.), ker včasih fajn ugrizne. Zadnjič me je tako močno, da me je bradavica skelela še 5 min po tistem, prej so me pa itak verjetno vsi sosedje slišali. Tako da se včasih, če nisem ziher kaj ji je, kar izognem dojenju.
Mišyka govora je o lončkih za shranjevanje materinega mleka (Avent). NIso tesnili, ko sem pripravljala AM in začela tresti, da bi zmešala.
Teja je zaspala šele malo prejle. Nimam pojma, kaj ji je blo, ampak 2h je bila budna in tečnarila, govorila, se smejala in delala štalo v posteljici. Zgleda, da je preskočila svojo uro spanja in je tako ostala malo dlje budna. Če je blo pa tako lepo v mestu.
21.08.2011, 23:48
2441
. In je bil - 3x
Po dobro uro. dremeža in/ali spanja. Je pa poj nek icajta prav izredno dobre volje
. No z dojenjem pa HB nimamo težav, razen mogoče v drugo smer: on bi zdej večkrat na dan
Pa med obrokom GH se obnaša kot sta Meta in (se oproščam, a se ne spomnim) še ena pisali - kr en jok in sitnost, voda je OK, pa ena žlička, dve, poj pa jovo na novo...Kt de se mi da, ane
Sovražim komarje.... (Zdej so Smrkci spet "in"
) Meta, a boš samo brala?

sm čist solzna
ti želim (me je pa kr stisnalo, k men M preeecej zamuja in grem v kratkem po tester
aja, Plasma piškote - kako jih dajate, za gristi al v kašice?
, ker sem imela že jutranjo slabost
?
po porodu dobili? Kmalu? Mah, sej ne vem, kaj mi je - no,
) Drugače še dojim ja,