Hoj drage moje, dež bo
I´m back, nehala namakat rit v vodi
pa tipka se mi
- čeprav na FBju nisem prišla do konca bom rajš klele mal, mi je bolj pregledno
No, vsaj upam, de bom kaj se naklamfala tuki, ker se najmlajši nekaj zbuja in tko... Tko de - če ne bom jaz kriva za dež, bo pa jutrišnja polna luna (po Herschlu naj bi že bila ona kriva, če bo res kej dol padalo).
Vsem bolnim en kup
za čimprejšnjo vrnitev zdravja.
Vsem, ki ste (že in/ali še) na morju - uživajte kolkor se le da.
Mi smo se imeli fino, spočila se pa nekak nisem
Nande pravi, de ne bo kej prida spal ponoči in poj tut jaz ne smem, k ne de
HB zdej v drugo mal bol verjamem, de je to le faza in de mine
Upam samo, de kmalu.
GH: naš še vedno neki štrajka, poje max. ene 50, 60 g
Ga sumim, de bi on rajš jedel točno tisto kar imam jaz na krožniku in ne tistga "kr neki" kar mu jaz turim
Tut to bo minilo, čeprav se moram včasih prav spomniti, de bo do šole zihr moje ( . )( . ) pri miru pustil. Ah, ja, Meta, saj prigrizek ni glih prigrizek, ker še nima nič zobk
Pa tut drugače je prijazen do svojega vira hrane - do sedaj me je le 1x "pri(e)griznil"
Mleko: pri nas starejši ne pije mleka, obožuje pa jogurte (in sladoled, de ne bo pomote
), Nande pa mleko še vedno obožuje, a ne po flaški, tako de ne znam nič pametovat na to temo.
Kile: sem na 1+ samo kaj, ko vamp tega ne ve
Bi mu mogla sporočiti novico s kakimi trebušnjaki verjetno
Imam pa dejansko 3 kile manj kot sem jih imela konec gimnazije - škoda, ker je mast manj gosta od mesa
Kile februarčkov:
matrvola, kere mere, Meta
Juxy, kako si, "naša"
? Pa Niklas, je že bolje?
Kašice imam jaz od Milupe riževo in riž/koruza mix, pa od ene druge firme proseno. Sem v nizkem štartu de kupim še kako AM, de mu mlečne kašice začnem ponujat (črpat se mi ne da, lena, ki čem)
Kri in urin: pri prvem so gledali oboje ob 3.cepljenju pri šestih mesecih, zdej bodo isto ob 3. cepljenju pri skori devetih mesecih
Likanje cot: HB ne peglam ker bi se mi poj dons odpeglalo
Pralni stroj je imel delovno nedeljo, je žehtal v bistvu že od sobote zvečer in opral tam od oka ene 8 žeht
Saj bi se mi smilil, če ne bi bila jaz tista, ki je vse te žehte obesila in jih (spet od oka) ene 5 že "speglala", 3 še čakajo. HB sem imela naročenga sušilca - tale veter je vsaj za neki dober
. Da se pa razmerje delo/nedelo ne skvari, je pa že od petka "počival" kestl (splakovalnik) - ker so komunalci neki odklapljali vodovod, se je odločil, de ne tesni več in smo na ročnem zapiranju
Po izkušnjah sodeč bo čez par dni nehal trmarit in bo spet lepo delal (popravljanje na žalost prav nič ne pomaga).
MoSoNi, kako leti čas, ne? Še mal, pa bomo babice
Nč, pomoje bo dost za kakšno plohico
Lahko noč in lepe sanje!
There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon