IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
No ponoči smo v hudem joku, ko nisem več vedela kaj zgodaj zjutraj zaspali šele ob 4h. Zdele od 7 ure pa se pesem ponavlja. Vse živo smo probali, kapljice biogaja, previjanje, masaža,... Obip, se bi dala pa plačala, da bi mu lahko pomagala. Ker mi je začel spuščat obroke in se bojim, da mi bo shujšal!
Joj, upam, da ne boste kot smo mi bili s hčerko, nič ni pomagalo, reva se je 3,5 mesece drla, jaz jokala in živcirala ker ji nekakor nismo mogli pomagat, smo pa probali vse možno!
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Meta, un video je pa pomoje Hayabusa napopala, se mi zdi . Pa fajn, de se je "monolog" prijel . Pa upam, de je bel jezik (Binetov) samo od mleka
Nisem dosledna, zakaj se gre?
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
O česa pa to nastane?
Od tega da na bradavicah ostaja mleko, švic, kaka mucka z obleke ... toplo je in se razvijejo gljivice.Lovro je tud mel, fajn bi blo če si po vsakm dojenju splahneš bradavice ampak iskreno pri nas je to skoraj neizvedljivo. Aja, pogosto se istočsno pojavijo gljivice tudi po ritki ali spolovilu, takrat za ziher veš da je sor.
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
ok, danes mam pa jaz en kup vprašanj. Bine je imel zdaj v drekcu malo sveže krvi. Je možno, da je to od krčkov? Sicer ne morem rečt, da ga kaj posebej zvija, kakec je tudi običajnega videza ...
Močno dvomim, glede na to kakšne krče in koliko je imela naša tavelika pa nikoli nič podobnega ni bilo. Je pa imel Lovro v porodnišnici svežo kri v blatu in so me vprašale če je sluz(ne vem zakaj). _V glavnem, potem so ugotovili da ima na kocu črevesa mini ranico in da je to krivo. Vsekakor če se to ponavlja pokliči pediatra
< Sporočilo je popravil hayabusa -- 6.3.2011 20:13:18 >