Helou!
Peti - čestitke!!!
Kje je pa Tamy? Al sem jo falila?
Patrisha -
. Fajn, de ste tko fajn
. Pa pridna si - fax in to
Meta - upam, de si zvedela, de ni soor in da una krvava nitka ni nč druzga kot od mal počene žilce
Suzy - lepo te je spet brati, pa slikce gledat
Teyla - no, poj ni sam naš tak
. Sam si jaz očitno običajno napačno uro za slinanje zberem
. No, sej 1x je pa res neki dremal not. Mi bo prav prišel tale sling (ko ga res dojamem pa sploh) ko bom z obema mulčkoma km šla - da ta večjiga lohk v voz popokam za dnevni spanec
.
Foxylady - jaz poleg ostalega, kar so že druge pametno svetovale, svetujem še mal vode
in nič sekiranja pa velik potrpljenja. Pa res pogosto pristavljaj - naš je samo dojen in redko zdrži 3 ure brez futra (HB je to ponavadi ponoči, de zdrži) pa se je iz 2770g porodne (odpustna je bila neki nižja) v dobrem mesecu (33 dneh) zredil na 4100g
. Tako da pogosta želja po dojenju ne pomeni nujno de ni mleka
. Je pa res, de mi zadnje par dni nenormalno veliko in pogosto poliva
, ga ne morem "odvaditi" ihtavega goltanja na začetku podoja (pa tut če je glih pred dobro uro jedel in zih še ni takooo lačen), kupčke celo podirava (in polivava velikrat zraven), ampak... Mah, važn, de ponoči (ko ga v leže dojim) ne poliva, čeprav men kle glih ni neke logike
U glavnem - vstrajaj dokler se ti le da.
Registrirana - fajn te je spet "slišat"
Aktak - baje tut alkoholno pivo pomaga
, sam tega noben ne upa propagirat
. Ampak priznam, de na svojih petkovih "žurih" (jp, še vedno žuram, tut enga petka nisem spustila
) spijem pol Guinnessa npr. Pa grem stavt, de nobenmu nč ne škodi. De bi mela mleka kej več pa tut ne verjamem
.
Biljana - kaj kle gor visiš, moža "napadej"
Upam, de bo prijela tale "tabletka"
Maurica - super za čudovit vikend
Cink v kremah - če so težave s kožo zarad pomanjkanja cinka, poj je zakon, drgač pa sploh ni nujno fajna. Kukr za kerga. Mi se mažemo (no, ne vsi 4je
) z navadnim a'la Fajdigovim mazilom (hladilno mazilo Gorenjskih lekarn), ki ima not (poleg vode) lanolin, vazelin in parafinski neki (pozabla), u glavnem nč "tacga2 kemičnega ni not
in mi je super, tut za rdečine v pregibih/gubah. Je pa res treba mazat na suho kožo.
Še en teden do pregledov (mojga in Nandetovga)
. Poj pa akcija
. Tko pa drgač
Lep sončen dan še naprej!