IZVIRNO SPOROČILO: Urša
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
midva sva bila včeraj cel dan v šopingu (sva obdelala pol trgovin v BTCju) in sem bla zvečer in ponoči čisto gotova. Zjutraj pa sem dobila menstruacijo
Dvovim, da je to M. Pomoje si začela ponovno krvavet zaradi prevelikega napora, meni se kar sveža kri ulije, če sem preveč aktivna.
Enako tudi pri meni. Sem zadnjič mislila, da je menstruacija pa ni bla, ker je bilo konec po enem dnevu. Po sprehodu naslednji dan, pa spet... se pojavi ob "naporu" in je konec. Je pa zdaj že mimo.
Glede zvijanja. Zgleda, da je res to, da jo zvija že med hranjenjem. Bom naslednjič probala kupček podret, ko začne to delat. Sem si kar oddahnila, ko sem vidla, da nisem edina.
Mislim, da je čas, da jaz napišem prvo "pritožbo" čez mojega (do zdaj so same pohvale letele). Namreč meni gre strašno na živce, ko me vse sprašuje. Ampak res VSE. Jaz nimam čisto nič več izkušenj kot on, in kar je povedala patronažna je tudi on izvedel. Že od začetka je čisto paf, ampak se vsaj trudi. Na začetku mi je šlo v nos, ker je takoj obupal, ker se je mala začela dret na previjalni, njemu pa ni šlo hitreje; potem naslednjič je bla štala, ker ji ni znal dat bodija čez glavo in je rekel meni, jaz sem pa takega tamali tudi samo enkrat oblekla. Pa mu rečem, naj proba, pa ga je kar minilo. No, potem so pa tudi vprašanja.

"Kaj naj ji pa oblečem?", "Kater bodi naj ji pa dam?", "Kolk kreme pa dam na ritko?" "Katere štumfe naj ji dam gor?", "katero brisačo naj pa prinesem?"... Ne vem, al sem samo jaz smotana, ampak meni res živce žre. Ker jaz čisto nič več ne vem od njega in tudi več al manj ugibam. Ji pač dam dva bodija, če ji je prevroče, jo preoblečem...pri kremi zdrava kmečka pamet, za tisto vprašanje o štumfih in brisači pa nimam besed. Bi mislna, da se heca, pa je čisto resen.