IZVIRNO SPOROČILO: valek
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Še nekaj me zanima, a so vam šivi vsi odpadli? Prav tako me zanima, če vam je vse skupaj že sprijelo se in zacelilo?
Mene mal skrbi, ker mam še šive in tudi tam kjer so odpadli se ni sprijelo skupaj
meni so odpadli že o enih petih dneh....sedaj pa je od poroda 20 dni in sploh ni več viden rez ..kot da nisem bila rezana...
Meni se vrjetno zato tako slabo celi, ker me niso rezali, ker je vse skup tako hitro šlo. Tako, da sem se sama jim strgala ful grdo. Še G je reku, da vrjetno bo treba popravljat, jaz pa tko nebi rada še enkrat šla te bolečine čes. Bom videla kaj bo rekel jutri G.
Meta a to je ta kremca za bradavice mazati, ki si jo omenila
http://www.moja-lekarna.com/p-7987-buds-gel-za-bradavice-15-ml.aspx Flede izražanja svoje želje in volje, pa je pri nas mali Nik zelooo kmalu začel. Tako, da ga jaz dobesedno ločim a želi čaj ali mleko (sem lačen). Uporablja glasove EJA EJA ali AJA AJA, vse to je začel pred 14 dnevi že. Prav tako pri glasbi, je isto kot je Meta opisala. Vendar jaz imam nad posteljico vrtiljak z glasbo in raznimi efekti. Ugaja mu smao eno, mocartova s prtički

No za plenice pa nisva dešifrirala še kode. Če se fajn joka ali jasno ga zavohaš veš, da je treba menjati. Ko ima igralne urice v ležalniku, ima rad samo kitka, ki blobota ter da mečkam repek od kita ker je not papir, ki ima zvok kot celufan. Nad tem je čisti fasciniran. Tako, da je dejstvo, da točno vedo kaj hočejo in nam na svoj način povedo. Čeprav včasih ga poskusiš zastopiti pa ne gre.
Sem pa danes čisto fascinirana od noči, namreč pojedel je prvič 90ml, sit je bil ko.... No in je seveda takoj zaspal, ko je spal na meni je vmes spustil tak smeh, kot da bi se mi zasmejali z zvokom da so bili Ha ha haji povezani. Kot tist youtube posnetek, ko se dojenček smeje, tako se je naša struca zasmejala. Vsakokrat me bolj presenecajo tale mala bitjeca.