Da se še mi mal javimo in kaj napišemo:
Temence ima tud naš in jaz mu ga namažem kar z olivnim oljem in pustim 2 uri ga pokrijem s kapico in nato sperem,...pa gre počasi kr dol.
Spimo zadnje čase bolj malo,ker mu raste zob,in ponoči joka,...Sem šla včeraj po Calgel za mazanje dlesni in mu zaenkrat kr nuca,tko,da vsaj malo zaspi,...
Posvetovalnica mi jo imamo v sredo že 3 in bomo tudi prvič cepljeni,...
Meta21 drži se in upam,da bo z vama vse v redu,....
Pilotgirl rajš preveč s seboj kot premalo.Jaz sem ravno zadnjič,ko sva mela pregled za kolke nesla polhen ruzaček s seboj in hvala bogu,ker se mi je tam tolk pokakal,da sem mogla celega preoblečt.Vreme je pa itak Aprilsko,da sploh nevem kaj bi ga oblekla.Pri nas je tako,da imaš posvetovalnico 1 m,2m,3m cepljenje,4m cepljenje 5m cepljenje,6 mesec voda in kri potem pa 9m in potem znova 12 m cepljenje
Poroka midva sva se mislila 2 leti nazaj vendar sva zaradi njegovih staršev vse skupaj za nekaj časa opustila upam,da nama rata drugo leto,ker bi se res rada poročila,...
Krediti Ja tud midva mava kredit za hišo do leta 2026,jaz mam še drugo leto in potem bova frej in pa lizing za avto do 2013,sranje ko zračunaš vse dava 1100 sam za kredite in lizing,...in ko zračunaš še vse ostalo mi pride kr slabo,...Ampak bomo že nekako,...Imava pa še full za narest menjat okna,centralna,fasada ,....tko,da še neki časa bomo na pufih,...
Postava jaz sem do sedaj izgubila vse skupaj -16kg in sem zaenkrat kr zadovoljna,....
Nejc je drugače super raste in je še zmeraj priden,se pa pogovarja,obračamo z boka na hrbet in z boka na trebuh,pri miru ni niti 5 minut skoz neki miga,se full smeje tko,da mi je res super,...
Kdaj boste začele z gosto hrano???