IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Ste bli že v Italiji? Si dala že osebno delat za tamalega?
Drugač se pa da otroka čist lepo previt v vozičku. Se zapelješ kam na WC in zrihtaš-no tud v lokalu na terasi sem ga že previjala v vozičku in se zelo trudila, da kdo ni videl kupa, ki ga je uspel moj prvorojenec narinit v plenico
. Če je samo polulan, ga jaz na poti načeloma ne previjam, ker je ponoči tudi 12 ur neprevit in če se kdaj pa kdaj zgodi, da je podnevi 4-5 ur neprevit, tudi ni nič narobe.
Problem je, ker midva nimava košarice ampak trenutno uporabljamo kar na quinnyju, lupinico maxi-cosi. Tako, da sem kar dvisna od wcjev

Ja naš se je pristno pokakal in polulal, tako, da je tako pridišalo iz hlačk

Je pa fina tirka, če je pokakan ne bo mel polne planice niti 20 minut, se more takoj previti. Isto je če je polulan. Obup, čim je mal bol mokra pamperska, se že jokamo. KO je pa previt se pa samo smeji. Tako, da mamo ekstra fast potrato pleničk
Popravici povedano, ga voziva okol brez osebne

pssst, pač sej ni več mej in je prosti pretok. Tako, da pač mam samo davčno pa zdravstveno seboj. Bomo pa dali čim prej delati, rada bi vsaj temenc se znebila, ker ma kr močna, pa ful je čupast. Tako, da ma zdele že urco gor olivnega olja in se nekaj buni.
Krst tudi jaz sem se sfajmustrom zmenila ze skoraj datum, pa sem rekla, da moram prej preveriti, kako bodo s časom. On je reku kadar koli samo, da je sobota ali nedelja. Tako, da bomo videli, sem hotela v maju pa ne bo nič, ker ma ful flekce zaradi alergije pa še temenčka, tako da ko to urihtamo, se bomo dogovorili pa ko bodo povedali, kako so kaj frej. Sem pa malo razmišljala, kako s kosilom, naresti doma ali kaka gostilna. Pa je problem, ker naju tudi dinarčki bašejo, tako, da bi se znalo še zaradi tega krst za kak mesec dva prestaviti.
U ja, a kera kupuje
aptami 1. Jaz jih prodam za 10% ceneje, mam 6 škatl, pač naša žaba ne sme več jesti tega mlekca (mora biti AM LF), rada bi pa saj nekaj € dobila, da bom lahko primerno mleko kupla.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 15.4.2011 13:20:51 >