writing-img

RE: Potni stroški za preglede

clock-img

06.12.2011, 15:47

clock-img

*sanela*

pencil-img

692

Nesla bom ziher, ker sem bila od 25.9. 2010  cca. 16x, sam točnih datumov se ne spomnim. Bom nesla v sprejemno v Leonišče in prosila, da mi ispolnijo in pol v sprejemno v st. porodišnico, pa bomo vidli, če bo ratal user posted image

clock-img

10.05.2012, 09:31

clock-img

julij82

pencil-img

151

Pozdravljene,
tudi sama sem včeraj nesla spisek obiskov na ginekološki v Lj in UZ na ZZZS za povračilo stroškov. In ta država je sama mafija.... iz 16ih obiskov v treh letih, se mi jih bo štelo samo tiste, katere sem jih imela 3 obiske ali več v enem mesecu. Od Lj sem oddaljena 30km v eno smer in me pride povračilo stroškov 8€/dan (lansko leto še manj, ker je bil bencin kao cenejši)...kar pomeni 3x obiski na mesec=24€, od tega mi vzamejo oni za vsak mesec svoje stroške 22€ in mi ostane celih 2€ ali pa še kaj manj za povračilo potnih stroškov. BRAVO DRŽAVA!!!

clock-img

29.05.2012, 21:38

clock-img

laraz

pencil-img

25

No, čakala sem, kdaj bo kakšna to napisala. Jaz sem te stroške uveljavljala, ko smo hčerko voziliuser posted image na preglede v Lj zaradi naglušnosti, in sem na koncu dobila 1,57 eur za enih 5 pregledov v letu. Sramota. Zdaj, ko pa bova morala hodit spet v Lj za neplodnost me tej potni stroški spet zanimajo. Se mi je kar zdelo, da se ni nič spremenilo.

clock-img

30.05.2012, 17:39

clock-img

pupika83

pencil-img

91

Vem, da je vse skupaj en velik nateg, ampak nekaj evrov bi mogla tud jaz dobit. Še nisem odnedla do ZZZS, upam, da ne bom preveč razočarana. user posted image

Punce, ki ste pri dr. Rešu: Mi lahko katera prosim, prosim, prosim pove, kje date potrdit ko, greste v Postojno (na punkcijo oz. ET)? Meni nočejo ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem