Meni je 15 minut malo. Midva ponavadi seksava vsaj pol ure, in ja- not pa ven. Včasih, ko sva bla še sama, sva seksala tut po par ur skupaj, zdej so pač otroci in si to težko privoščiva, ker sva utrujena, ker naju vsaj eden od otrok zmoti, itak pa je čas za seks ponavadi samo zvečer, ko se mi res več nič ne da in komaj čakam, da grem spat...In partnerju včasih pride v tem času večkrat (je eden tistih srečnežev, ki jim lahko pride večkrat zapovrstjo) , včasih samo enkrat, občasno se celo zgodi, da mu celo ne pride...
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: picola1
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Drugače do sedaj, najdaljši sex je bil vedno 5- minut
.... še za lušte ni
Se strinjam...Bomo na koncu ugotovili, da po tanovem odkar ima on probleme, seks traja celo 15 minut...
Ampak brez "konca" pri nejm seveda
No, to je pa druga stvar...Jst sem misla, da sam seks pač traja dlje in da mu na koncu pride, mogoče mal težje, ampak da mu...
Pa, a sta se o tem mogoče že kej pogovarjala? Al si tut ti ena tistih, ki je mnenja, da se o seksu ne pogovarja, ampak se sam seksa?