hojla po dolgem času
ja tako je... poletje, morje, dopusti... potem pa na koncu še gužva v službi in sploh nimam časa niti brati sproti kar napišete, kaj šele da bi kaj napisala
sej bo boljše, ko bomo na porodniški
sem pa videla, da ste ustanovile skupino na FB
sem že kliknila za včlanitev - začetnice M.O.
Za seznamček: naslednji pregled imam 04.08., pa še na 3D sem se potem vseeno prijavila v Litijo, kjer je malo ceneje
tako da to imam pa 09.08. ... komaj čakam da spet vidim našo pikico, čeprav je tako živahna v trebuhu da je joj...
ful luštno itak, se spomnim da sem prvič po porodu te brcike ful pogrešala
no ja, saj potem itak držiš štručko v naročju
imam pa občutek da se je obrnila, ker čutim brcike nad popkom in od strani.. do sedaj sem jih vedno bolj spodaj..
šola za starše: jaz ne bom šla... pred prvim porodom se mi zdi sicer super, da malo slišiš kako in kaj, čeprav jaz sem do poroda itak vse pozabila in smo se potem sproti učili
zdaj drugič pa se mi zdi da itak ne bom nič novega izvedela.. saj še ni tako dolgo odkar smo imeli dojenčka
malinov čaj - naj bi se pil po 36 tednu za lažje odpiranje.. nimam pojma ali mi je kaj pomagalo, sem rodila v 4 urah, men je pomagala EA
glede številke cunjic ob rojstvu: jaz sem imela nekaj 56, ker v 62 je zgledala ko en pajac, pa je bila rojena s 54 cm... je pa res, da je zelo hitro prerasla..
uhhh... se moram spravit zdaj en dan na podstreho po te male cotke, nimam pojma kaj imam oz. kaj nimam, ker sem imela prvič ful izposojenega od kolegice, ki pa je zdaj na žalost že posodila drugam tako da sem na tem, da bo treba kar v nabavo.. imamo sicer kombenizon pa kakšen bodi, vse ostalo od žabic do pajackov pa mi manjka... samo kot pravijo, ne pretiravat v količini, ker res ne rabiš otročka preoblačit n-krat na dan... mi smo menjavali sicer bodi vsak dan, pajacki so pa tud kakšen dan več zdržali
saj se ne umažejo tako hitro... pa še prehitro prerastejo
zdej grem pa še mal delat, trenutno imamo zatišje v službi, pa loh mal čvekam
še dobro da je petek