Dan!
Pregled sem imela v četrtek in je zaenkrat vse ok. Sladkor imam na tešče 4,5 tako da mi ni treba na nadaljne preiskave, čeprav je nekaj govorila o njih, potem pa mi ni dala napotnice. Ker je bilo vse tako zmedeno, sem klicala nazaj in mi je sestra povedala, da v primeru, ko je ta test neg. mi ni treba iti naprej. Super. Tudi otroček je normalno velik, ima okrog 780g, kar je čisto prav glede na tedne moje nosečnosti. Nimam pa družinske obremenjenosti (ni imel nihče, ne stari starši, tudi starši ne in to od naju obeh z možem), tudi moja BMI pred porodom je bila komaj 17,8, zredila sem se za slabo 4kg, v prvi N tudi nisem imela GD, tudi splavila nisem nikdar, nobenih težav z zanositvijo, praktično vse ok, na srečo in upam, da tako tudi ostane.
Sem pa dobila napotnico za cepljenje z rhoganom, logično za nas, ki smo rh-.
Naslednji pregled imam 31. 8.
Poroka - midva sva se 30. maja 2009, tko da je zdaj od tega že 2l in 2m ... prav super je bilo, majhna civilna poroka, kar sva si oba želela.
Lega otroka - kako so vaši obrnjeni? Jaz imam občutek, kot da se mi še zmeraj kar pogosto suče gor in dol, kar čutim po gibih. Taprvi je bil od morf. na glavo, potem pa šok dva tedna pred PDP, začel je sedeti, ampaka na srečo samo za dva dni, pol si je pa premislil in ostal na glavi do poroda.
Lp!