Hej, so
.
Redni pregled za mano. Vse ok, čeprav mi trebuh full otrdeva, še posebej, ko sem več kot 8h v službi. Ampak G ni nobene bolniške predlagala, tako da delam dalje, pa bom videla, koliko časa še.
IZVIRNO SPOROČILO: Edinka
Mi je pa G priporočala oz. svetovala, naj se pri naslednjem pregledu odločim za samoplačniški UZ. Je še kateri?
Naslednji teden me čaka injekcija zaradi moje krvne skupine, naslednji pregled pa je 12.9.
Edinka, jaz sem danes dobila injekcijo Roghana (al kako se že reče

), ker sem Rh-. Nič posebnega, ležiš na boku in ti počasi vbrizgajo v ritno mišico

. Pol je sicer rekla, da moram še ene pol ure počakat, če bom imela kakšno reakcijo, ampak nisem imela nobene. Itak sem imela po tem pregled. Na pregledu sem se pa z G zmenila, da pridem čez 3 tedne k njej v samoplačniško na UZ za pregled rasti ploda. To naj bi včasih še zavarovalnica krila, samo v našem zdravstvenem domu nimajo več te politike, tako da si ga moram plačati sama (50 EUR!). Ampak, ok, bom vsaj videla malega.
Tako da
8. 9. imam UZ za rast ploda, 16 9. pa redni pregled. Uživajte, pa tiste, ki ste v službi, probajte delati čim manj

.
Lp