IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka
Melona 27 si napisala da greš gledat baby boom vozičke v Kamnik. A se jih tud tam lahko ogleda al ni ta trgovina samo v kopru??Sprašujem ker se tudi sama zanimam za ta voziček in mi je Kamnik zelo bližji kot Koper.
Oblačka: v Šmarci pri Kamniku v trgovini Urša (Habjanova ulica 1, Šmarca, 1240 Kamnik) se da videti Baby Boom vozičke. Na Googlu poišči številko in pokliči, katere imajo na zalogi, pa meni se zdi, da se lahko preko telefona tudi za soboto zmeniš za pregled.
IZVIRNO SPOROČILO: malanovinka
zanima me kao boste ve uredile otroško sobo?? jaz se nagibam k stenskim nalepkam. rada bi tom in jerryja pa ga nikakor ne dobim nikjer.... oz našla sem ga na ebaju vendar ima zelo lepo ceno....
malanovinka: zadnjič sem videla, da v Cyber-ju v City Parku v Lj delajo tudi stenske nalepke po naročilu. Mogoče se ti splača pogledati ali pa vprašat, koliko bi prišlo. Jaz še kolebam med slikanjem na steno (s projektorjem bi si projicirala sliko in jo potem tako narisala

) in stensko nalepko. Sem se pa odločila za tematiko Malega slončka (v izvirniku mu je ime Humphrey

):
http://www.bebe-jou.com/collection/design/32/Humphrey%20tender%20yellow.html Zdaj imam pa eno prošnjo za tiste, ki boste v prihodnjih dneh kaj po Baby Centrih po Sloveniji hodile (razen po ljubljanskih, ker te sem že obredla, pa jim je zmanjkalo zalog

). Iščem namreč rumeno veliko previjalno podlogo dimenzij 75x80 s tem slončkom Humphreyem, pa je v Lj nimajo več (
http://www.bebe-jou.com/collection/show/804/0/Dresscushions%2075*80.html). Če se bo katera spomnila in mi sporočila, kje bi se jo dalo fizično dobiti, bom potem kontaktirala tisti BC, kjer jo bodo imeli. Ker ne zaupam njihovem sistemu, sem namreč včeraj celo popoldan letala od enega BC do drugega po Ljubljani, ker jim je v BC na Rudniku v sistemu pisalo, da so na zalogi v Šiški in BTC-ju, pa jih dejansko nikjer niso več imeli. In naj mi ne reče kdo, da so ravno po 2 komada v tiste pol ure v obeh trgovinah na enkrat prodali

.
Uživajte v vikendu!