Dan
Najprej zojatisa: jaz imam isti problem, včeraj sem že malo paničarila. Otrok se je čisto umiril, včasih je zvečer tako lepo brcal, čez dan sem ga čutla slabše, ampak na to sem navajena, ker tudi v ta prvo sem zelo slabo čutla brce. Zdaj pa ne vem kaj je, upam da je vse uredu in da rabi samo počitek. Ga pa tud jaz rabim, ne vem kaj mi je, že ta drugi dan sem tako utrujena, da dopoldne, ko je tamala v vrtcu, samo spim.
malanovinka ta jogi, katerega imaš nagledanega, je čisto uredu. Ne obremenuj se s ceno, to še ne pomeni, da če boš kupila dražjega, da bo tisti kaj boljši.
Glede vozičkov pa je tako, zdaj ko ga kupujete še vse opazite, ampak potem ko pa ga boste imele doma in noter svojega otroka bo pa vsaka pomankljivost pozabljena. Kakšne malenkosti vas bodo mogoče motile, a bo vaša pozornost drugam usmerjena. Jaz sem v ta prvo dobila vozek zadnji vikend preden sem šla rodit za darilo. Bil je rabljen quinyi trikolesnik, košaro sva dokupla, ko je prišla bebica in sva v bistvu ugotovila, da športni del še ne pride v poštev, tudi lupinica ne razen za kratke nakupe. Potem ko je šla v športni del, sem ugotovila, da se ta vozek ne da obrnit, kaj češ drugega sem se navadla, itak je večinoma že po nekaj minutah zaspala, kasneje pa je vse raje drugo gledalakot pa mene, me je itak imela skoz pred očmi, je prav uživala z žemljo v rokah in dolgih sprehodih. Imela sem in ga še imam twingota pa nikoli ni bil problem ga zložit v prtljažnik pa čeprav je bil težek, sem ga tudi zložila in spravla not, ko pač moraš, se vse da. Tako da se preveč ne sekirajte za kakšne malenkosti, itak jih imajo vsi vozički, kupte takšnega, ki vam bo všeč, ostalo bo potem že pozabljeno, ko bo not ležala vaša bebica.
tassika moja bo tudi zdaj stara dve leti, se počasi poslavljamo od pleničk, samo jih še veliko rabimo, saj še ne pove lepo, da jo lulat ali pa pove pa ne opravi do konca in ji potem še uide. Tako da v vrtcu jih ima še, doma ne pa zvečer ji dam še tudi. Imam pa tudi jaz tako, da jo najlažje previjem in oblečem na previjalni. No jaz sem tako to zadevo rešla, zdaj ko je v svoji sobici, sem podlago odšraufala iz previjalne in jo dala na njeno pisalno mizo, previjalno pa premestila v spalnico. Na previjalno pa bom kupla novo podlago, da bo tako imela vsaka svojo. Neva to, kateri ji je znana, dojenček pa novo. Zaenkrat brez ne gre, saj jo tudi najlažje tam oblečem, na postelji mi potem skoz pobegne in se igra, je pač navajena tiste previjalne podlage.
< Sporočilo je popravil lean -- 7.9.2011 13:52:11 >