IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
Lananai dej mi povej kje si kupila malinov čaj,ker si ga bom jz tudi.
Jst sem ga v Sanolaborju v LJ, City Park. Najbrž je kak Sanolabor tudi v CE. Pa baje je v Žalcu nasproti Mercatorja tudi neka lekarna z domačimi zelišči... Nisem šla preverjat, tako da ti več ne vem povedat.
Jst sem pa bila prej na konkretnem sprehodu spet. Vsak dan naredim sigurno še ene 5 km. Ampak je tko fajn, ker je sonček. Sicer malo pihlja, ma še ni hudega. Malo me bolijo kosti spodaj, ampak to me že itak 1 mesec. Se ne spomnim, da bi bilo v prvo tako...
Torbo za v P si moram še pripravit, crocse fajn z eno krtačo zdrgnit, ker jih zdej doma in za ven nosim... Pa na en kupček dat stvari zase, da mi jih moj prinese ob odhodu domov. Čeprav moram priznat, da se moj kar znajde in bi po mojih navodilih to znal pripravit tud sam.

Sem rekla, da čakam na RD od svojega brata za it rodit... (20.10.). Sem mislila, da bom proti koncu bolj nestrpna, pa sploh še nisem, je še znosno.
sporočanje - jst bom najbrž javila na FB, ker tale RR se na mojem telefonu predolgo nalaga. Bo že katera sporočila sem gor. Drugače pa javim, ko pridem domov. Upam, da me dalj kot 3-4 dni ne bodo držali v P.
obiski - upam, da samo bližnji (moji in njegovi starši, bratje in sestre). Prvič je bilo kar OK. Upam, da se tudi pri moji cimri v P ne bodo obiski vrstili kar po tekočem traku.
Donat - jst ga še pijem, tudi prvič sem ga, še več.