Pozdravljene,
ste pridne za pisat, jaz pa še brat ne utegnem
Včeraj sem imela NS, mali je telovadil sto na uro, tako da ga je komaj uspela poslikat
Krasen občutek, ko vidiš komaj dobrih 5-centimetrov veliko bitjece, ki je že pravi mali človek z vsem, kar spada zraven... Za spol ni nič rekla, pa tudi vprašala nisva. Je bila bodoča "big-sister" zraven in je nekaj časa navdušeno gledala, potem ji je pa postalo že malo dolgčas.
Rezultati so ok, čakam še na rezultate DHT. PDP je pustila 21.11., kljub temu, da je za en dan večji plod po statistikah.
Danes sem imela še G in me je presenetil, ko je rekel da naj delam do 20. tedna, potem pa na bolniško. Sem rekla, da v službi ne bodo navdušeni, pa mi je dal mejo do 24. tedna. To pa zaradi tega, ker sem imela pri prvem otroku nizko porodno težo (dobrih 2.600).
Sem pa ravno zjutraj (pred pregledom) povedala šefici za nosečnost in rekla, da bom pač poskusila delat do konca, če bo vse ok. No, pa očitno ne bo čisto tako. Sicer po pričakovanjih ni bila navdušena nad novico, ampak se bodo že znašli... Na prvem mestu je dete.
Naslednji pregled imam 15.6.
Se mi zdi, da gre vse tako hitro... komaj sem naredila nosečniški test, zdaj sem imela že NS..., čeprav včasih še kar ne dojamem, če sem res noseča ali le sanjam
Držim pesti, da bo do konca vse ok. Prav tako za vse vas.
Uživajte v sončku!
Lp