writing-img

RE: Par vprašanj

clock-img

05.03.2011, 12:43

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ankica, iiiiii lepo.....user posted image

clock-img

07.03.2011, 21:15

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Mene pa zanima, kako dolgo velja zdravniško potrdilo, ki ga bom dobila za 11-mesečnika, ki gre v vrtec?

clock-img

08.03.2011, 09:44

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Mene pa zanima, kako dolgo velja zdravniško potrdilo, ki ga bom dobila za 11-mesečnika, ki gre v vrtec?

Do šole.

clock-img

09.03.2011, 22:00

clock-img

titanik

pencil-img

86

No pa sem našla temo ,ki tudi mene zanima.Če si otrok še ne zna sam držati stekleničke oz piti iz lončka pomagajo vzgojitelice.Za planičke sem že slišala ,da imjo večino že v vrtecih.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

clock-img

10.03.2011, 08:17

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

IZVIRNO SPOROČILO: titanik

planičke

plEničke

clock-img

10.03.2011, 12:04

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

No pa sem našla temo ,ki tudi mene zanima.Če si otrok še ne zna sam držati stekleničke oz piti iz lončka pomagajo vzgojitelice.Za planičke sem že slišala ,da imjo večino že v vrtecih.

Naučijo jih piti iz kozarca. Stekleničko je naša imela samo na začetku. Drugače pa pomagajo, seveda.. saj ne bodo pustile žejnih.

clock-img

10.03.2011, 12:11

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Naš je šel v vrtec pri 2 letih in ni znal sam ne jest ne pit, pa se je v parih tednih tam vse naučil. Itak, da vzgoijteljice pomagajo na začetku in ne bodo pustile otroka lačnega ali žejnega, brez skrbi.

clock-img

10.03.2011, 12:55

clock-img

titanik

pencil-img

86

Hvala  za namig napačnih črk ,bom drugič bolj pazlivo pisala.Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

clock-img

10.03.2011, 13:23

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Mogoče je to zopet različno od vrtca do vrtca. Načeloma se nosi novo potrdilo samo v primeru kakšnih alergij ipd. pa še to ne nujno vsako leto. Ali pa v primeru menjave vrtca. Vsaj pri nas je tako.

clock-img

14.03.2011, 13:15

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Potrdilo ne velja do šole .Saj meni ni.

Mogoče je to zopet različno od vrtca do vrtca. Načeloma se nosi novo potrdilo samo v primeru kakšnih alergij ipd. pa še to ne nujno vsako leto. Ali pa v primeru menjave vrtca. Vsaj pri nas je tako.

Tudi pri nas je potrdilo samo eno - in sicer pred vstopom v vrtec - da vejo, da je z otrokom vse OK.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem