IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Nismo vse perfektne!
Jst sem, kaj je s tabo?!
Me morš mal v šolo vzet, boš?
Sicer pa bog pomagaj, kake scenarije imate v glavi?

Saj otroku nisem dude iz ust vzela na silo. Naj se javi tista, ki ne bi izkoristila priložnosti, če otrok, popoldan lepo brez dude zaspi in ne komplicira (prvič), pa sem še probala zvečer in ni bilo sploh panike in joka. A je to taka sila, madona? Je pač jokala naslednji večer. In naj bi kar tako popustila? Jim vedno, ko začnejo jokati, popolnoma ustrežete?
No, da ne dolgovezim, samo povem, da sem ji včeraj, ko sem jo pri babici prevzela, v avto nastavla dudo, razrezano. Pa sva jo poiskali in ugotovili, da jo je verjetno ena miška zgrizla. Nič ni jokala in sva se lepo zmenili, da greva v zameno, če jo vrže v smeti, v trgovino po igračko in bonbončke. Se je strinjala, tako sva naredili, je doma dudo vrgla v smeti in je niti omenila ni, ko je šla spat, spala pridna celo noč, zjutraj o dudi ne mu ne bu.
No, zdej pa samo upam, da bo tudi nocoj tako, potem smo pa menda že na konju.
Aja, sem ji bila pripravljena v trgovini kupiti, ma karkoli bi si izbrala, tudi te otroške klaviature za 50 EUR ali še več, a moje skromno dete je ostalo pri knjigici in pri eni tisti vrečkici, ko je not nek konjiček. Mene so pa bile same oči.

Najbolj se je pa razveselila, ko sem jo peljala med police z bonbončki v Mullerju in si je lahko sama izbrala kar je želela. Pa še za bratca.

Uf, to je pa bilo nekaj, za kar se je splačalo dudo vreči stran.