DH-Čeprav ni najboljše brskati po preteklost in ker nisem uspela tisti dan nič napisati nazaj,ker pač rabim čas ,da lahko odgovorim ,sem se odločila da sedaj napišem nekaj vrstic in upam ,da boš našla v njih kaj koristnega in da si boš vzela na znanje in drugič reagirala na drugačen tebi bolj prijazen način...sicer nisi napisala za kaj točno gre ,ker bi bilo mnogo lažje pa ne sodit ali presojat ampak ležje podat nek odgovor zakaj do tega prihaja in kje tudi ti, ne samo oni narobe reagirajo...sej to smo že povedali ,da je najprej treba popucat pri sebi in sebe zdrgnit tudi po tistih kotičkih ,do katerih sedaj še nisi segla in če boš želela,da bo naslednjič boljše boš morala naresti še na sebi mali preobrat...delati nekje parfumerijo iz hleva je trenutno brezpredmetno...če prav razberem si želiš napredka do katerega iz strani delodajalcev na nek ne prideš...verjetno gre za neko povišico ali na položaju ali pa finančno...ker sta te obe stvari za nas nagrada ,moramo dejansko do tega nivoja pridt da si to tudi zaslužimo...glede na to koliko časa si že tam predvidevam ,da ne padeš v reakcijo že na soočenju...ampak probaš ohranjat mirno kri ,ta pa ti zavre ,ko se od tam oddaljiš ...tvoja trenutna slabost je definitivno to ,da se te zadeva dotakne in jo reagiraš kasneje in se na ta način olajšaš...si močna,vendar ne dovolj ,da se te ta zadeva nebi dotaknila...ko boš tako močna ,da bo neko pogajanje neglede na razplet iz tvoje strani v skladu z resnico...se pravi da boš mirna ,happy in ne reagirala kot tempirana bomba boš zmagovalka do same sebe...in ko boš spremenila samo to kar sem ti napisala ,bodo verjetno padla ta pogajanja v čisto drugačna pogajanja iz obeh strani...ker pa smo vsi pod kožo krvavi ti povem ,da je tole težko speljat...ampak če želiš nekaj naredit na sebi in za sebe...probaj postati še bolj močna ,mirna in v končni fazi neglede navprašanja in odgovore tvojih nadrejenih ... najprej pri sebi premisli in povej v mirnem in v srcu happy stanju s svojim odgovorom kaj pričakuješ ti, in kaj bi lahko postorila še za njih da dosežeš svoj cilj...cilj do katerega si imela vsa leta enormno količino negative ali že pred ali po pogajanjih...in ker nas vsa negativa poškoduje na naših organih...ti priporočam,da čimprej obrneš zadevo in se naslendjega sestanka veseliš seveda sebi v prid...eeej sej vem da je mimo pa vseeno te vrjetno v bližnjih prihodnosti spet čaka takšna zadeva...zato jo treniraj že danes ,da ti končno uspe...če pa te še kaj zanima pa vprašej...pa ne pozabi vsi se razvijamo ,tako kot ti tudi jaz in ne bit v to prepričana da sem pa jaz popolna...daleč od tega...zato gremo vsi naprej in če ti zgoraj napisano kaj pomaga sem toliko bolj vesela...lp