Živjo,
tudi pri nas se borimo z vročino. Se tolažim, da bo čez dva dni bolje, do takrat bo pa pač treba zdržati...
Nosečnost je OK - mali brca kot nor, mal tu, malo tam. Zdaj se tudi na zunaj precej vidi, kako se premika. Danes že od jutra brca na skrajno desni strani na sredini, tako da imam občutek, da se je kar povprek postavil
.
Za +kg ne vem, ker nimam doma tehtnice - po občutku ni ne vem kaj, točno bom pa vedela 30.8., ko imam pregled pri G. Takrat bodo tudi že rezultat OGTT-ja. Upam, da je vse v redu s sladkorjem. Poznam zdaj kar nekaj
, ki jo imajo in so na tako strogi dieti, da je kar groza.
jaz se sicer trudim držat pod kontrolo in jesti predvsem zdravo, vendar so občasni grehi v obliki čokoladnih napolitank neizogibni...
Počutje je tudi ok. Spim sicer slabo: nekaj zarad vročine, nekaj zato, ker se nikakor ne morem namestit. Se trudim ne razmišljat preveč o tem, ker itak ne morem dosti pomagat. Otekam ne, tudi prebava je OK (mal jo spodbujam z lanenimi semeni). Me je pa začel ta teden bolet hrbet: nekako na sredini gledano po višini in malce na levi strani. SKrajno neprijetno, ne pa še nevzdržno. Ponavadi se pojavi, ko mal dlje sedim (imam sedečo službo). Potem vstanem in se mal sprehodim, pa je bolje. Upam, da bom lahko malo omilila zadevo naslednji teden, ko se ohladi in lahko spet začnem z rekreacijo (ta teden sem jo izpustila, ker je absolutno prevroče).
Uf, ste dobile popolno poročilo
...
Uživajte in držte se na hladnem.