čer punce, spet jaz
najprej aprilasemtu, ful mi je žal zate... vem kako ti je, vendar čas celi rane. sem tudi doživela in je ful hudo, ampak verjemi, da narava naredi tako kot je prav. hmalu bo v tvojem bušiju nova pikica, ki bo zrasla v prelepega in zdravega dojenčka. ti si pa zdaj le vzami čas in preboli to, potem pa pogumno naprej...
jassika, kako to misliš da se
in vnetje izključujeta? jaz sem ga imela,vnetje mislim, in mi je gin.po tel. predlagala vitagyn, ki je baje boljši za
kot canesten. samo te krči k jih imam ne verjamem da so od vnetja. ta se mi je zdaj že popravil.
kar se tiče slabosti, držim pesti da tako ostane
in glede napenjanja-sva že dve. delam pa na pošti in je kar malo mučno. predstavljajte si, kako je ''zadrževati''
boli pa ko hudič
agnes27, sem šla potem kasneje gledat kdaj sem imela 1. in 2.
pregled pa je bilo tudi9 in 10. teden. tako da hvala za tolažbo. saj najbrž je res bolje tako, da se bo res videlo in ni sekiracije... samo čudno da me ni naročila, ko sem povedala da imam vnetje. .. no, zdaj ga ni več, pa vseeno. samo je takoooo dolgo za čakat
medea10, haha... sem se ti morala nasmejat... potem sva obe ko dve stari mami s temi kolki. jaz ko že včasih hodim se podzavestno primem za kolke k me bolijo, pol si pa sama pri sebi mislim, kaj si mislijo drugi, da sem ko stara baba
ampak kaj šele bo, če naju že zdaj boli?
pa spala bi tud skoz, kokr j.b.... pa ne morem...
za vse, ki imate za sabo uspešen pregled pa
aja, mogoče še mal za statistiko... pdp naj bi imela 17.12.2011.
ali imate punce kake želje glede spola? no, meni je vseeno, samo da je zdrav otroček... glede na to, da imam pa doma že dva fanta, se pa dojenčice ne bi branila
lepo nočko želim vsem in jutri lep dan...