Čer punce, kako ste pridne čvekice
madonca, sem komi uspela prebrat. Najprej, dobrodošle vse nove, ah kako lepo se nabiramo
, sicer res da same Celjanke-Velenjčanjke, ampak nič ne de. jst ssam upam, da pride tudi kaka gorenjka mimo, da bomo kako rekle
Glede NS, jst sm jo mela pri 11t1d, pa ni bilo prezgodaj. Je pa res, da je bil pikec mali, velik komaj nekje 5,7 cm če se prav spomnim. Ker pri nekaterih je bil že čez 7 cm velik. Ampak se je ravno tko dobro videlo. Škoda edino da moja G, ki ima koncesijo, ne posname zraven še Cd-ja
Bi ji rade volje plačala, pa nima te opcije, kar je škoda.
korinca kolikor sem jst seznanjena, če maš AC oz HB zastonj, oz. ti zaradi let pripada, potem NS NI zastonj, torej je plačljiva. Mislim pa da mam jaz NS zastonj, ker je to od 35-37 let (računana materina starost na datum poroda). V času poroda bom stara 36 in 1 mesec že
.
Drugače pa me kar malo skrbi za našo pikico, ker izgleda prebolevam rotavirus, ki sem ga fasala od malega. Sicer je to diagnozo za malega postavila dr. kar po tel, glede na to da zdaj v našem kraju razsaja na polno... kakorkoli, bruham in driskam že 3 dni, ampak ne hudo, bolj me skrbi povišana TT. Hvala bogu zdaj ne preseže več 37,3, ampak 1 dan je bila čez 38. Ampak se trudim bit pozitivna in verjamem, da je vse Ok in da bo s pikico vse v redu!
HB je mali malo bolje danes, včeraj sem samo
ker je bil tako slab, da sem bila prepričana, da bo treba na infuzijo. Ampak danes je na srečo bolje, tako da upam, da počasi pride k sebi!
No en lep večer od nas, bodite zdrave, božajte svoje bušije in čim manj tegob vam želim.