pozdravljene,
dobrodošli novi
, 57 nas je že. Veliko za en december. Koliko je še takih, ki niso tu gor? Bodo meli polne roke dela z nami.
Mislim, da je ena nova mamica omenila, da jo je strah poroda. Moj skromen nasvet, nanj se dobro pripravi. Pripravi se psihično, pejdi v materinsko šolo, pripravi si načrt, kot Medea10-mogoče ti bo pomagalo. Pa imej podporo zraven-meni je blo to v veliko pomoč-predvsem pa poslušaj babico in upoštevaj navodila v porodni sobi. Ne bodi svojeglava.
Razmisli o epiduralni anesteziji. Predvsem pa se prepusti mati narava je poskrbela, da lahko rojevamo, če pa bo kaj drugače si v dobrih rokah v slovenskih porodnišnicah. Le pogumno. Porod se hitro pozabi sploh intenziteto bolečin. Srečno!
Veš meni so šli najbolj na jetra komentarji, saj nič ne boli,....bla, bla,,,,kot bi šla malo trše na wc,....
Skozi malo luknjico pride kar konkretna glavica in da to ni nič???? Mogoče pri kateri, ki ima srečo a pri večini preboj glavice boli in zadnji potisk. Potem pa ni več panike. Meni ni bilo prijetno prvo lulanje po porodu, občutek sem imela, kot bi me nekdo z žiletko rezal.
Vse bo dobro in konec leta boš na tem forumu poročala, da niti ne veš več kako je bilo.
Dovolj o tem, do poroda je še daleč-prej moramo lepo postati baročne
in naši
zrasti in se lepo razviti.
Mi imamo danes rojstno dnevno zabavo za malega, ki je pred dnevi praznoval. Moram it. LP in lep vikend