korinca welcome back in tudi tebi monstera
jst pa kr nevem kje bi začela,sem se že razpištolila na fb-ju
,torej kot rečeno sem imela danes NS,vse vredu z otročkom hb. Moti me odnos dr. strahove,odpiralni čas ima samo do 15h in mene naročijo ob 15h,bila sem tam ob pol treh že,so ravno eni prišli ven in so drugi šli noter,torej mi smo bili zadnji. Torej pridem noter,me setra poleže in vse ok,pride dr, strah in začne s pregledom,vmes seveda vztrajno zeha,me malo tika,malo vika,ampak to me še ni motilo in je bila lepo tiho,taka zelo redkobesedna,no ko je začela govorit,pokaže kje so noge,roke,srček,velikost in starost in pdp.to je bilo vse
,še 10 minut ni trajalo,moj ji je skoraj rekel kaj me naroča na koncu ko že zaprejo če je več kot očitno bilo da se ji ni dalo,spol ni vidla,ko sem jo vprašala je rekla da se ne vidi .sem razočarana resno,sploh zato ker sem bila tudi v prvo pri njej in smo bili super zadovolnji,zdej pa tak odnos,tak hladen,taka tiha je bila,prav vidlo se je da se ji ne ljubi..glavno da je otrokom vse ok. sam mi je šlo pa na jok resno in ko je vidla moj odziv mi je še eno slikico dala zraven,sam mene to ni potolažilo,rekla nisem nič,sam tole je bilo res ekspresno,meni moja g.več pove kot pa ona..jst za teh 60e delam cel teden+vinjeta+bencin..mogoče je mela slab dan,tko da tiste k greste k njej ne bit zdej prestrašene al kje tazga,jst sem povedla svojo plat zgodbe in vem da je v prvo bla super zdej pa pač ni..
vse je vredu o otročkom hb,veliki smo 7,5cm,pdp je pa en dan prej prestavila na 11.12,
se oproščam sem mogla dat iz sebe