IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4
muca maca- voziček si zdaj že verjetno pogledala sama...žal mi ni ratalo prej do rač. Voziček je kar ok. Lepo vodjiv, kar se tiče dodatkov ok...le jaz bi kombinirala nekaj stvari med štirikolesnikom in trikolesnikom, pa se ne da. Namreč jaz sem se zagledala v trikolesnik- je malce manjši in bolj vodljiv, ima pa manjšo košaro in dolžina športnega dela je krajša...sicer materiali ok (razen košara pri trikolesniku ima notranji del iz flisa). Kakšen se zdi tebi?
Drugače pa sem nazadnje jaz gledala tega:
http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/69/otroski_vozicek_3ycombo_rdec_potovalni_paket/
Ja, mami, jaz sem tudi tega gledala, samo v olivno zeleni barvi. In se popolnoma strinjam s tabo, iste stvari me motijo.
Prav tako sem pomislila, če bi lahko skombinirala nekaj stvari iz 4-kolesnika, haha.
Ni mi všeč ta košara, ki ima notri flis (pa čeprav bo zima), pa lupinica se mi zdi tako-tako.
Drugače je super okreten in lahko vodljiv voziček.
Edino ga moraš plačati z gotovino in ne dajo ga na obroke
Pa akcija je samo do konca avgusta???
Ne vem, ne vem, jaz bom še malo pogledala...
AljaAn - ne skrbi zaradi fantka. Boš videla, odkril se ti bo čisto nov svet. Punčke že poznaš, vse ti je znano, tako pa boš lahko odkrivala čisto nov svet. In prepričana sem, da ko ga boš enkrat imela v rokah, ga ne bi zamenjala za nobeno punčko :) Kar se tiče previjanja, pa so po mojem mnenju veliko bolj enostavni fantki - obrišeš okoli lulčka in nič ne more zaiti v luliko.
Otrdevanje trebuha - meni tudi po vsakem orgazmu otrdi, sem že čisto navajena
grem delat,
pa-pa