O
,
lepo pozdravljene, še sem živa in na nuli z energijo, a bo že. Moram stisnit zobke.
Nutry nikjer v nobenem zakonu ne piše kdaj moraš obvestiti delodajalca o nosečnosti, razen, če noseča podpišeš pogodbo 58 dni pred PDP ga moraš z nosečnostjo seznaniti ob podpisu pogodbe.
Moje mnenje je : da bolje, da mu poveš čim prej, preden zve od koga drugega, ker to ni ravno lepo. Če pa boš počakala nekaj dni in potem povedala tudi prav. Verjamem, da je s tvojim otročičkom vse uredu veš kot sem že zapisala v dveh minulih postih, eni otroci so bolj aktivni, kot drugi, a to ne pomeni, da je kaj narobe. Morda tvoj otročiček miga takrat, ko ti spiš in obratno spi, ko si ti budna. Pogumno in pozitivno naprej.
Šefu pa le povej, veš ne glede kako se potem obrne, izteče---te bo bolje razumel, a verjamem, da bo moral zate poiskati nadomestilo. 60 dni prej ko greš na PD mu pa obvezno povej. SREĆNO
Medea10- kako polepšana decemberska tabelica.
Pridodam še svojo skledico naslednji pregled 8.8.2011 in štorkljica nosi pri Laimi
culico.
Drugače berem da ste z nosečniškimi tegbicmi blagoslovljene in na splošno kar uredu. Me zelo veseli. Ste pa na fb, bodite tudi tu-da vas od časa do časa kontaktiram.
Pa še današnji dve na račun mojega trebuščka:
Po tednu dni sem šla danes na kosilo v eno menzico in kuharica: o sedaj bo pa kmalu ne, ste tako okrogla. Jaz pa to ni še nič, kakšna bom šele začetek decembra. Ona pa, a šele decembra imate rok, jaz pa ponosno ja za miklavža. Ne vem, če ji je bilo potem kaj nerodno, a sama sebi se ne zdim takooooo okrogla.
Potem par ur kasneje se srečam s prijateljico k se nisva videli že lep čas, ona pa kako si lepa, prav nič se ti še ne pozna. Pol ji povem opoldanski dogodek ona pa, dobro, da te ta gospa ni vidla v prvo, ker te je sedaj pol manj. Sva se prav nasmejali na ta račun. Ob tem se spomnila na vse, ki so vas že na enake načine ogovorili nepoznani ljudje.
Sem pač lepa okrogla, vesela a utrujena nosečka.
Imejte lep vikend, pri nas dežuje že od 15.00.
Moram it ocvret spomladanske zavitke.
Pa, pa