Čestitam!user posted image user posted image user posted image Edini pravilni odgovor. Kako nekatere slabo poznate seks... nič čudnega, da se 1/3 partnerjev loči.
emalina, ne poznamo VAJINE spolnosti, ne spolnosti na splošno. Lej, ljudi vzburjajo različne stvari: vama govorenje o bivših vzbudi malo ljubosumja in na to reagirata še z več strasti. S tem ni nič narobe, samo nismo pa vsi taki. Všeč so nam različne stvari in ti garantiram, da se ljudje ne ločujejo zato, ker ne pričamo o svojih bivših med seksom. To ne pomeni, da si spolno zavrt, če te pač nekaj takega ne rajca - različni smo. To je isto kot če bi mi nek sadomazo rekel, da sem spolno zavrta, ker me ne privlači bičanje. Pač ene nekaj kuri, druge pa kaj drugega. Fajn je, da se dva kompatibilna skup dobita, to je vse.
Ne vem, zakaj je tako zelo zelo težko razumet, da so nam všeč različne stvari: tako med seksom kot v poklicu, eni si želimo met več otrok, eni nobenega, eni si želijo bit poročeni, eni ne, eni si želijo med seksom poslušat in pripovedovat, kaj so delali z drugimi, eni želijo to delat pred drugimi, itd... Ma, vse je ok, če so vsi vpleteni za in niso mladoletni, samo ni vse za vse.