writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

06.06.2011, 12:58

clock-img

rina22

pencil-img

3754

matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? user posted image še malooooooo user posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 13:06

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

matcar, kdaj greš v P? zdaj ti že verjetno srček dela in že odšetavš dni, ne? user posted image še malooooooo user posted image user posted image

matcar še samo ure odšteva, ne več dni user posted image user posted image user posted image user posted image

bambix...nam so pamperske vsako noč premočile in jih ne uporabljamo več. Müllerjeve in DM-ove pa nikoli do zdaj.

clock-img

06.06.2011, 13:20

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Pampers Premium care, meni so super.
Mislim pa, da je največji problem v tem,
da so ene npr. od 9 do 15 kg, torej so
optimalne pri 12.?!

clock-img

06.06.2011, 13:27

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

matcar še samo ure odšteva, ne več dni user posted image user posted image user posted image user posted image

bambix...nam so pamperske vsako noč premočile in jih ne uporabljamo več. Müllerjeve in DM-ove pa nikoli do zdaj.

ja, res... je že ponedeljek.. jaz pa sme nekak študirala, da še je 5 dni do "velikega dogodka" user posted image

pamperske - mi mamo active baby in so super!!! Niti 1x še niso premočile. Res pa je, da so Sleep&Play eno veliko sr***. Pardon, ampak res. S temi mam pa same slabe izkušnje.

clock-img

06.06.2011, 13:30

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pampers Premium care, meni so super.
Mislim pa, da je največji problem v tem,
da so ene npr. od 9 do 15 kg, torej so
optimalne pri 12.?!

ja, 4-ka je od 7 do 18 kg, 4+ pa od 9 pa mislim da do 20 kg. Pa T. veliko lepše paše 4+, pa je taka suhica. Zato je pač bolje, da probaš, katere otroku bolj odgovarjajo..

clock-img

06.06.2011, 14:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Danuser posted image

zjutraj z m porihtale, kaj sva imele, potem pa mi je že ob desetih zaspala, drugače bi še ,morda na kufeee uletele....ampak se ni izšlo....

potem pa sva tak morale po A v vrtec, pa smo še bile uro in pol zunaj sta se igrale kar v mestu..

Zdaj pa grem kosilo pogret spetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.06.2011, 14:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

glede plenic mi smo zmeraj pampers uporabljali, potem so tud začele premočit...
potem smo na muller zelene prešaltali, pa so bile zakon....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.06.2011, 14:34

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jutro!

Mene žal na kavo nebo, se mi je en obisk napovedal, bom pa jutri v P priletela pa en kofe spijema OK matcar?????

Ja,itak.ti kr pridi.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 14:35

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutri grem! Nič ne dela,komaj pa že čakam in odštevam ure.user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 14:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa do zdaj,od vseh ki sem jih sprobala,prisegam na Lumpija.Pa DM mi je bil tudi všeč,sem bila zadovoljna z njimi.Hofer je bil tudi vredu,ampak sem potem začela Sparkija kupovat,ker je več noter,pa je drek od dreka.Enako Simbi(Tuš).

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 14:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Skratka,od pol 9-h kofetkala,najprej na Taboru z I.,potem pa še v mestu z Botrco in Bambi!user posted image Blo fajn,samo škoda,da je bolj kratko trajalo.Bomo pa vse nadoknadle.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 14:45

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz pa ravno naredila tortico za tamalo, zdaj še mora bit malo v hladilniku, da se lepo prepoji, pol pa bo vsaj za en fotošuting morala zdržat. Naša ta mala ima namreč danes 6 mesecev user posted image

clock-img

06.06.2011, 15:31

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Nik spi že od 12., hm... ?

Če sem prej sumila zobke, zdaj res upam, da so.
Včeraj sva bla pri moji sestri, je z bratrancema
ful norel - valda cel čas so bli nerazdružljivi,
danes pa tastarejši prišel domov z vročino in
že v šoli bruhal.
Bolezni...  stran od nas, dost vas imamo!!!

~ ~ ~

Joooj Matcar, sem kuj že jaz cela nestrpna. Še malo. user posted image  user posted image

clock-img

06.06.2011, 16:13

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

ja, res... je že ponedeljek.. jaz pa sme nekak študirala, da še je 5 dni do "velikega dogodka" user posted image

pamperske - mi mamo active baby in so super!!! Niti 1x še niso premočile. Res pa je, da so Sleep&Play eno veliko sr***. Pardon, ampak res. S temi mam pa same slabe izkušnje.

ja active baby niso nikoli do zdaj premočile, te sleep&play pa očitno res niso za spanje user posted image

clock-img

06.06.2011, 16:14

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Jaz pa ravno naredila tortico za tamalo, zdaj še mora bit malo v hladilniku, da se lepo prepoji, pol pa bo vsaj za en fotošuting morala zdržat. Naša ta mala ima namreč danes 6 mesecev user posted image

vse najboljše Alex user posted image

clock-img

06.06.2011, 16:16

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

bambixx eno vprašanje...v tej spletni trgovini ko si mi zadnji rekla, za avtosedež, koliko pa je poštnina tam, ker nikjer nič ne piše?

clock-img

06.06.2011, 16:30

clock-img

koala

pencil-img

5539

Alex vse naj naj ob polovički svečke. Pa še naprej tak cukerček ostani.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

06.06.2011, 17:43

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

bambixx eno vprašanje...v tej spletni trgovini ko si mi zadnji rekla, za avtosedež, koliko pa je poštnina tam, ker nikjer nič ne piše?

mislim da 3,5€. neka malenkost v glavnem. user posted image

clock-img

06.06.2011, 18:50

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Samo malo pozdravim. Dopoldan itak šiht, pol letela po Lukeca pa domov nekaj na hitro v lonec zmetali ( žgance zabeljene z ocvirki ).
Pol pa še v štacuno in k matcar, da sem jo še zadnjič vidla user posted image . Kaki lepi buši ima.
Pojedla srednje vlko skledo črešenj. Zdaj pa grem malega rihtat za spanje. Je že taka sitka da glava peče.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

06.06.2011, 19:03

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

06.06.2011, 19:06

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nočko.

clock-img

06.06.2011, 19:07

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 19:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še moj podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.06.2011, 20:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer,

bilo je fajn na kavi z matcar in bambixxx...prišla domov, se najedla...malo počivala in je že bila ura 15h ko sem šla po Jana. Potem se je on najedel in celi čas bila pri sosedi. Midve klepetali, otroci so se pa igrali.

Zdaj pa gleda Avtomobilčke, počasi bo večerja, tuširanje in spanje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

06.06.2011, 20:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar...dobro opravi jutri oz. v sredo in naj se vse dobro izteče...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem