writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

28.06.2011, 12:08

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

v petek..kufee..v Astoriji?.....Ob kolkih?

okoli 11.30h?

clock-img

28.06.2011, 13:10

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutrooo...

Spet doma, vročina, ...

pa saj ne morem verjet, od kod?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.06.2011, 13:16

clock-img

matcar

pencil-img

25199

malo prej prišla domov,pa me je že patronažna čakala.user posted image user posted image user posted image Te pa mogla bit brzina,da sma porihtale našega fanta za kopanje.Kak je užival.user posted image user posted image user posted image Zmantral pa se je tak,da namesto,da bi jedel,je nazaj zaspal in še kr spi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.06.2011, 13:37

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

malo prej prišla domov,pa me je že patronažna čakala.user posted image user posted image user posted image Te pa mogla bit brzina,da sma porihtale našega fanta za kopanje.Kak je užival.user posted image user posted image user posted image Zmantral pa se je tak,da namesto,da bi jedel,je nazaj zaspal in še kr spi.user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2011, 13:38

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutrooo...

Spet doma, vročina, ...

pa saj ne morem verjet, od kod?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Hvala.
Zdaj pa pikapoke hitro na delo!
user posted image

clock-img

28.06.2011, 13:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

okoli 11.30h?

tak poznouser posted image

jaz bi ob desetih.....če bo katera, drugače se pač prilagajam večiniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.06.2011, 13:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

tak..obisk (mama) odšel....

se pa naposlušala....tak da sem "sita"user posted image user posted image ..matcar ti veš kaj govorim,ne...user posted image

zdaj pa kuham testenine, M začuda spi z mojimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.06.2011, 14:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

neodkrita....kukukuku

clock-img

28.06.2011, 14:18

clock-img

majakla

pencil-img

6662

neodkrita....kukukuku

Podpis user posted image

(še bere user posted image )

clock-img

28.06.2011, 17:34

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

okoli 11.30h?

tak poznouser posted image

jaz bi ob desetih.....če bo katera, drugače se pač prilagajam večiniuser posted image

lahko tudi ob 10h user posted image . mi2 s T. pač vmes k zobozdravniku skočiva, pa prideva nazaj na kavo.

clock-img

28.06.2011, 19:03

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz lahko tam okrog 11h, prej ne bom v Mb, oziroma bom, pa moram še stvari in pse razpakirat na Pobrežju, pol pa pridem v mesto.

clock-img

28.06.2011, 21:30

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer

Jan je tudi zvečer dobil vročino user posted image ...tak, da me v petek verjetno ne bo na kavo.

Majakla za Nika roj user posted image user posted image user posted image ...pa za padec user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.06.2011, 21:36

clock-img

matcar

pencil-img

25199

čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.06.2011, 21:38

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

čer user posted image

clock-img

28.06.2011, 21:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

clock-img

28.06.2011, 21:42

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

danes je bil tak lep dan, direkt za kopanje. mi pa se parimo v totem vročem mestu user posted image . moj dela, popoldne še gre na kaki tenis, sami mi pa ni za it. tak da čakam kdaj bo fraj. ampak dokler je dodatno delo naj kar dela, da še nekaj zraven zasluži za dopust user posted image .
sem pa danes kupla malemu sedež za kolo in čelado. smo že zmontirali, zdaj se pa moram najprej naučit vozit (nisem bla na kolesu že min. 5 let), potem pa še s tamalim malo potrenirat, da ne boma tak nestabilna.

clock-img

28.06.2011, 21:43

clock-img

matcar

pencil-img

25199

No,Teo je spal do pol 4-h, popoldan,tak ga je zmantralo kopanje.Pol pa smo ši na Železničarja,mi2 z Teom in Leo peš,moj pa z Maksom in Saš-em s kolesom.Prišli domov ob pol 8-,še bli malo na hofu,potem pa je sledilo umivanje,večerja in spanje.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.06.2011, 21:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bambi..pa ti imaš vsaj veliko teraso, kolk sem na sliki videla...user posted image ..lahko čofotaš v bazenuuser posted image

Mi pa smo bili čez popoldne doma, proti večeru pa smo samo na vrt šli..zalili notri, zunaj pa sem pobrala malo fižole, pa čebulo in kumarce...malečke pa sta na veliko zalivale vsaka s svojo kanglico....no potem še malo posedeli tam , pa domov. zdaj pridno spita obeuser posted image

clock-img

28.06.2011, 21:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

(nisem bla na kolesu že min. 5 let), potem pa še s tamalim malo potrenirat, da ne boma tak nestabilna.

jaz tud že full let nisem bila na kolesu, samo sobnemuser posted image

ma jaz nisem za to, da bi tamale vozila naokoli, se mi zdi, da še sebe komaj obvladamuser posted image user posted image ...

bova pa z mojim začela malo kolesarit, ko bo gospod uspel pripeljat domov bicikel, ki ga je lani posodil kolegu...(upam da še letos), ker res nucam kondicijo žeuser posted image

clock-img

28.06.2011, 21:51

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

No,Teo je spal do pol 4-h, popoldan,tak ga je zmantralo kopanje.Pol pa smo ši na Železničarja,mi2 z Teom in Leo peš,moj pa z Maksom in Saš-em s kolesom.Prišli domov ob pol 8-,še bli malo na hofu,potem pa je sledilo umivanje,večerja in spanje.user posted image

kaj ste bli na ŽTK?

clock-img

28.06.2011, 21:52

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

bambi..pa ti imaš vsaj veliko teraso, kolk sem na sliki videla...user posted image ..lahko čofotaš v bazenuuser posted image

ja to je vse res, ampak preden to vodo znosim v bazen in potem spraznim, sem že na pol poti v kake toplice. pa je bolj za malega, ne pa za mene tjulnja user posted image

clock-img

28.06.2011, 21:53

clock-img

matcar

pencil-img

25199

kaj ste bli na ŽTK?

Jap,na košarkaskem,pol pa smo vse okoli šli,še neka tekma je bla v lukni.Si nas vidla?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.06.2011, 21:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ne pa za mene tjulnja user posted image

ma dajuser posted image user posted image user posted image

jaz bi se ziher cel dan sončla in namakala.....ampak žal....edino pri oknuuser posted image

clock-img

28.06.2011, 21:55

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

kaj ste bli na ŽTK?

Jap,na košarkaskem,pol pa smo vse okoli šli,še neka tekma je bla v lukni.Si nas vidla?

ne nisem vas vidla. bli pa smo mi tudi, ker je moj igral tenis do 18h. bli smo pa do ca. 19h.

clock-img

28.06.2011, 21:56

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

ne pa za mene tjulnja user posted image

ma dajuser posted image user posted image user posted image

jaz bi se ziher cel dan sončla in namakala.....ampak žal....edino pri oknuuser posted image

mogoče se bom jaz tudi, ko bom mela tolk stare otroke kot ti, da se bojo sami s sabo ukvarjali user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem