writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

15.04.2011, 21:00

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Takšne oblike verižica je, samo design in barve drugačne http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcq5nD9y4g8RtpudOJwuqDpO2mCYwV5PXWEDGgURkYC4FYTYYaOA Zraven pa še ruta v istem designu. 

clock-img

15.04.2011, 21:03

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home

clock-img

15.04.2011, 21:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.04.2011, 21:55

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Design pa je tale, ki je na prvi strani uradne spletke, če malo počakaš, ampak tista z belim zlatom varianta, ne tista ta rumenkasta http://www.frey-wille.com/#Home

zelo lepouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.04.2011, 21:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Imeli obisk zvečer......potem pa brzinsko umivanje, otroci in moj spanje...jaz pa seveda tu bluzim malo.user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:02

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čeruser posted image

clock-img

15.04.2011, 22:05

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Marta imaš ZS

clock-img

15.04.2011, 22:05

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Čer

clock-img

15.04.2011, 22:08

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:10

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Da se malo javim...se vidi, da je dragi doma, pa ni cajta za računalnikuser posted image

Včeraj smo bili v Avstriji, nič posebnega nismo kupili, to kar smo iskali nismo dobili (plastična mizica in stolčki za T), vsaj za neko normalno ceno ne. Nima veze, bili smo na izletu, bilo je fajnuser posted image   Sem pa šla danes mizico in stolčka v Leclerk kupit za 10€user posted image in je dosti bolj kvalitetna plastika kot sem pričakovala, tak da ima naš fant zdaj tudi mizo na terasiuser posted image

Drugače nič novega, T je zadnje čase edino malo poreden...no tepst me je začeluser posted image . Pa sploh ne vem kak naj odreagiram, če mu mirno rečem, se smeji, če se zaderem, se smeji, nazaj ga ne mislim vdarit...ne vemuser posted image   danes sem ga dala v njegovo sobo, za 1 minuto kao na ohlajanje, pa se je tak jokaluser posted image ...pol je bilo ok...za pol ure.

clock-img

15.04.2011, 22:13

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenjeuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta neseuser posted image , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veseljeuser posted image

aja, pa user posted image za tvoj prehlad

clock-img

15.04.2011, 22:14

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image za izpituser posted image

clock-img

15.04.2011, 22:14

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Matcar, kaj ti si nas res zapustila al kaj? user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:16

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M ''dopust'' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

super za vrtec, počitnice, morje in samostojno hranjenjeuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi T učimo, da sam je...zaenkrat mu jaz žličko nabašem, mu dam v roko, pa si on v usta neseuser posted image , čez kaki mesec bom pa še mu krožnik pred njega dala...to bo veseljeuser posted image

Jaz pa je sploh nisem nič učila. En dan mi je samo začela 'grabit' za žlico pa sem ji jo pač dala in bila presenečena. Si je sama zagrabila hrano in kar nesla proti ustom.user posted image user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:16

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

zelo lepouser posted image

nice, všečno user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:18

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Da se malo javim...se vidi, da je dragi doma, pa ni cajta za računalnikuser posted image

Včeraj smo bili v Avstriji, nič posebnega nismo kupili, to kar smo iskali nismo dobili (plastična mizica in stolčki za T), vsaj za neko normalno ceno ne. Nima veze, bili smo na izletu, bilo je fajnuser posted image   Sem pa šla danes mizico in stolčka v Leclerk kupit za 10€user posted image in je dosti bolj kvalitetna plastika kot sem pričakovala, tak da ima naš fant zdaj tudi mizo na terasiuser posted image

Drugače nič novega, T je zadnje čase edino malo poreden...no tepst me je začeluser posted image . Pa sploh ne vem kak naj odreagiram, če mu mirno rečem, se smeji, če se zaderem, se smeji, nazaj ga ne mislim vdarit...ne vemuser posted image   danes sem ga dala v njegovo sobo, za 1 minuto kao na ohlajanje, pa se je tak jokaluser posted image ...pol je bilo ok...za pol ure.

M je tudi imela tako fazo, sicer kratko, jo je pa imela. Se mi je isto smejala, na vsako mojo reakcijo. Jaz sem jo prijela in postavila vstran od sebe pa jo dala sedet in ji z rahlo povišanim tonom rekla, da je poredna, če tepe mamico. Zdaj je ta faza mimo....upam.user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:18

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Pri nas nič novega. Jaz sem prehlajena in boli me grllo. Z M se uvajava v vrtec in nama gre OK. Še drug teden, potem ima pa M 'dopust' čez prvomajske. Gremo malo uživat v Umag.user posted image Je pa novo to, da M poskuša sama jesti z žlico. Sicer gre bolj mimo kot v usta, je pa začetek.user posted image

iiii mi tudi user posted image  od 25.-30.4. kdaj pa greste vi?

clock-img

15.04.2011, 22:19

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Saraya, tudi od mene user posted image user posted image user posted image za opravljeno statistiko!

clock-img

15.04.2011, 22:20

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Jaz pa je sploh nisem nič učila. En dan mi je samo začela 'grabit' za žlico pa sem ji jo pač dala in bila presenečena. Si je sama zagrabila hrano in kar nesla proti ustom.user posted image user posted image

superuser posted image

clock-img

15.04.2011, 22:21

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali.user posted image V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra.

clock-img

15.04.2011, 22:22

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

Mi gremo pa od 30.4. do 3.5. Skoda, se bomo glih menjali.user posted image V kateri hotel pa? Mi v Sol garden istra.

mi tudi! user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:24

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Ne morem verjet!user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:25

clock-img

CoKoLaDa84

pencil-img

277

Nič ,šibam jaz, ker se ne počutim dobro pa še oči me začnejo peči pri rač. Nočko!

clock-img

15.04.2011, 22:26

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Ne morem verjet!user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2011, 22:26

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Nič ,šibam jaz, ker se ne počutim dobro pa še oči me začnejo peči pri rač. Nočko!

nočkouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem