writing-img

RE: Mariborčanke,20.del

clock-img

17.04.2011, 21:39

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

imam neke kostime in krila..vse bolj elegantno.......je cifra nekje 38-40.....če katera želi imet, ji podarim......se mi zdi, da se botrca bolj tako oblači,njej bi pasalo, za ostale ne vem...Lahko tudi slikamuser posted image ....

Če mi bo prav z veseljem kaj vzamem. Če se ti da poslikat, bi bilo super.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

17.04.2011, 21:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

imam neke kostime in krila..vse bolj elegantno.......je cifra nekje 38-40.....če katera želi imet, ji podarim......se mi zdi, da se botrca bolj tako oblači,njej bi pasalo, za ostale ne vem...Lahko tudi slikamuser posted image ....

Če mi bo prav z veseljem kaj vzamem. Če se ti da poslikat, bi bilo super.user posted image

bom dala fotke jutri gor....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.04.2011, 21:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

večerjam sendviče in čaj....nek film se začne na popu.....če bo vsaj za gledat, druga nič niuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.04.2011, 21:45

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Naredila vse kaj je bilo za naredit, zdaj pa grem spat. Pol5 bo hitro tu.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

17.04.2011, 21:52

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

je kaka kandidatka jutri za kavo ob 10h v mestu?

Ob 10h žal ne, lahko pa kakšno urco kasneje, imam eno obveznost, pol pa lahko pokličem ko bo konec, ker ne vem kdaj bom, lahko pol ure, lahko pa tudi uro pa pol.

ja pokliči, ko boš gotova. jaz lahko do 12h, pol imava z malim ft.

clock-img

17.04.2011, 21:53

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

nočko ly

clock-img

17.04.2011, 22:02

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer punce.

Ne bom čvekala danes, samo pozdravim vas, pa kaj pokomentiram.user posted image

Za nami je ena super nedelja. Vstali smo se ob 8-ih, kosilo je ati kuhal user posted image , jaz sem cote obesla, pa puzzle iz dnevne sobe odstranla, ker jih je tak vsak dan narazen dajal, tak da smo jih pospravili  (ja, Majakla, si imela pravuser posted image ), po kosilu smo šli malo s kolesi naokoli, potem pa na rd k moji sestrični.
in še nekaj sem danes ugotovila - T je meni pune podoben. Sem šla iskat moje slike, ko sem bila toliko stara kot je on zdaj. Nisem mogla verjet. Identičen je. user posted image Malo mi rit raste. user posted image

clock-img

17.04.2011, 22:04

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

bom dala fotke jutri gor....user posted image

se tudi jaz za kaj priporočam, če mi bo pravuser posted image  user posted image   Bo treba počasi začet še kaj takega oblačit in ne samo kapuc in kavbojkuser posted image .

clock-img

17.04.2011, 22:05

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya, kaj ti še ješ one tablete? 

Mislim da je nehala. Če misliš KT.

ja, to mislim ja
Me zanima, če ima kako škatlico viška. mi ni h G za hodituser posted image

sem se odločila da dobita s koalo vsaka eno....user posted image

tnxuser posted image
Jaz grem jutri sicer vseeno po recept, ampak tvoja škatlica bi mi tudi prav prišlauser posted image

clock-img

17.04.2011, 22:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

je kaka kandidatka jutri za kavo ob 10h v mestu?

Ob 10h žal ne, lahko pa kakšno urco kasneje, imam eno obveznost, pol pa lahko pokličem ko bo konec, ker ne vem kdaj bom, lahko pol ure, lahko pa tudi uro pa pol.

ja pokliči, ko boš gotova. jaz lahko do 12h, pol imava z malim ft.

Ok, zmenjeno user posted image

clock-img

17.04.2011, 22:06

clock-img

katy83

pencil-img

6488

tak, to je touser posted image

grem pod tuš in ajči bajči, jutri zjutraj pa na fitnesuser posted image

clock-img

18.04.2011, 08:38

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jutro!

Po tedenskem internetnem mrku....

katy ko sem jaz šla po drugi recept, sem pol v lekarni dobila kartonček z katerim lahko 3x dvignem tabletke, tak da ni treba vsake tri mesece k G.

Saraya tudi jaz se za kak kostim priporočam, 40 bom še spravla na rit.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

18.04.2011, 08:50

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro user posted image

glede KT- ima katera mogoče tablete Yaz? Tele je meni zdaj napisala, samo še jih ne jemljem, ker moram počakat, da lahko začnem. če katera ima, kakšne ima z njimi izkušnje? Prej sem mela Yasminelle, pa sem bla full zadovoljna, zdaj pa mi je napisala Yaz, ker so baje kao na naravni bazi in so baje izboljšava Yasminelle. Zdaj pa ne vem... Vsaka izboljšava ni vedno nujno dobra user posted image

clock-img

18.04.2011, 11:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

jaaaaaaaaaaaaaaa bi imela...botrca se tako oblači user posted image ...kdaj lahko vidim kaj imaš user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 18.4.2011 11:18:31 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.04.2011, 11:17

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jutro user posted image

glede KT- ima katera mogoče tablete Yaz? Tele je meni zdaj napisala, samo še jih ne jemljem, ker moram počakat, da lahko začnem. če katera ima, kakšne ima z njimi izkušnje? Prej sem mela Yasminelle, pa sem bla full zadovoljna, zdaj pa mi je napisala Yaz, ker so baje kao na naravni bazi in so baje izboljšava Yasminelle. Zdaj pa ne vem... Vsaka izboljšava ni vedno nujno dobra user posted image

jaz jih jemljem že dobro leto in nimam težav...pa ne redim se, kar mi je najbolj važno...meni so super user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.04.2011, 19:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

to je to:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

18.04.2011, 19:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaaaaaaaaaaaaaaa bi imela...botrca se tako oblači user posted image ...kdaj lahko vidim kaj imaš user posted image

saj nio kaj pametnega botrca.....morda pa leuser posted image

clock-img

18.04.2011, 19:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya nekaj stvari mi je všeč, samo bi vseeno rada videla v živo. Saj veš...user posted image Kdaj lahko pridem do tebe?

clock-img

18.04.2011, 20:38

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

čer,

odšportala svoje, zdaj pa tuš, pa masaža user posted image

clock-img

18.04.2011, 20:53

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Saraya, hvala za fotke. Ampak naj raje vzame ena, ki bo res nosila, ker ni ravno moj stil.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

18.04.2011, 21:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Eno budalo zgoraj mi muziko nabija....user posted image ...mu trkam..upam da se zrajta....

A spi, M še bo počasi....

jaz pa grem posodo umivat, je imam cel kupuser posted image

clock-img

18.04.2011, 21:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya nekaj stvari mi je všeč, samo bi vseeno rada videla v živo. Saj veš...user posted image Kdaj lahko pridem do tebe?

ti javim...najverjetneje pa bom v četrtek dop frajuser posted image

clock-img

18.04.2011, 21:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

odšportala svoje, zdaj pa tuš, pa masaža user posted image

lepo enimuser posted image

clock-img

18.04.2011, 21:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

katy...fajn je blo malo počvekat po dolgem cajtuuser posted image

clock-img

18.04.2011, 21:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eh...pa nič ni po tv-ju danesuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem