writing-img

RE: trgovine z otroškimi oblačili

clock-img

06.05.2011, 09:25

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Ponavadi kupim tam, ko najdem kaj luštnega. Dosti v Intersportu, Adidas (Velenje ali Klagenfurt), H&M, Zara. Tudi v Kiku sem že kaj kupila, pa mi je to bolj loterija, nekatere stvari so super, nekatere pa po 3 pranjih niso več za nikamor. Občasno kaj v Mothercare, M&S, Baby Center. V H&Mu večinoma kratke majčke, bombažne majčke, enako zara, športna oblačila pa v športnih trgovinah. Kavbojk pa večinoma ne kupujem, ker jih tamali niti noče nosit, tako da je večinoma kupljenega jeansa ostalo v omari neponošenega. Tu in tam kupim kaj preko neta, ebay, Next in podobno, tudi slovenske spletne strani imajo že ogromno stvari, od Gormitskih majčk do kakšnih Spidermanov, da je malo drugače. Spodnje perilo, pižamice, nogavičke pa načeloma kar v H&Mu. V našem kraju H&Ma ni, tako, da niti ni poplava stvari, kar se pa tiče BabyCentra in njihove robe, pa ima kar dosti otrok enake majčke, puloverčke. Se zgodi, moti me pa tudi ne. Edino mogoče, da sem opazila je bilo pa to, da je imelo letos kar dosti otrok kombinezončke iz Intersporta - Etirel z Lonney Tunes.....
Nakupujem pa tako, da ponavadi prečekiram znižane stvari, če se tam kaj najde, potem pa nekako dopolnim z neznižanimi ... ne kupujem sezonsko, ampak vsake par mesecev po potrebi, ko kaj preraste. Je pa naš bolj med drobnimi, tako da recimo določene kratke majčke ponosi 2 leti zapored, enako hlače.....

clock-img

06.05.2011, 17:15

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: malibauc

pravljica - malo sem pobrskala po straneh, ki si jih dodala, pa imajo res luštne in poceni stvari.

Povej, si ti naročala s  teh spletnih strani?
Kako je z dostavo in plačilom?
Kaj pa kvaliteta oblačil?
Hvala.

ko smo še rabili bodije in pajacke, sem kupovala večino pri mothercare (tu so mi bili bodiji in spalni pajacki najbolj všeč, ne vem zakaj), marks&spencer, next...zdaj najdem za ta malega največ pri next, pri tesco dobim največ za našo najstnico - mikice, tunike (za njo pa pri next npr. ne najdem veliko user posted image  ), pri disneystore smo nabavili (skoraj) vse od toystory...kvaliteta je za moje pojme najboljša pri next in mothercare...potem tesco in marks&spencer, pri asda še nisem naročila, preverjam pa redno, če bi mi kaj sedlo user posted image  z amazona sem naročila DC čevlje in so bili vsaj pol cenejši kot pri nas

yeah, thats me ;)

clock-img

06.05.2011, 21:39

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ja OK, samo tile ne dostavljajo v SLO. ?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

06.05.2011, 21:52

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Ja OK, samo tile ne dostavljajo v SLO. ?

ja, saj sem napisala, da pišite na oblacila@gmail.com , če nimate kreditne kartice (ker je ena prej spraševala za next npr.), naroči se pa lahko tudi s teh ostalih strani za 1 poštnino user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

24.05.2011, 14:16

clock-img

Mathias1

pencil-img

4

Mi pa kupujemo stvari malo v H&Mu, Sparu, Leclercu, Babyc centru.

Iskali smo otroško spalno vrečo, da bi bila mehka in kvalitetna pa smo jo naročili preko neta. Smo zelo zadovoljni, ker ima še napis od otroka in motiv (smo sami izbrali) žirafa.
Hči je vesela, ker ve da je posebej narejena samo zanjo in rada spi v njej.
Poglejte si na www.unimark.si, zelo so prijazni in našijejo kot bi radi :))

Čudovito, da dobiš takšne stvari kot bi radi imeli.

Uživajte

clock-img

29.05.2011, 15:56

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

Jaz sem zadovoljna z oblačili iz Wenice trgovin.

clock-img

30.05.2011, 10:16

clock-img

ruby19

pencil-img

146

zvoncki, kje v Lj pa so wenice trgovine?

clock-img

01.06.2011, 20:44

clock-img

zvoncki

pencil-img

72

http://www.wenice.si/wenice/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=56

Tukaj piše, da je za Bežigradom v Plavi Laguni ter v Nami, ampak nisem sigurna, ker jaz ne kupujem v Ljubljani.

clock-img

12.06.2011, 21:50

clock-img

ksenjaka

pencil-img

82

clock-img

23.02.2012, 16:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2012, 22:10

clock-img

diwali

pencil-img

22

Prava eko oblačila so certificirana. Imajo standard GOTS, EU Flower ali katerega drugega. Nekatera oblačila so res nekoliko dražja, se pa marsikaj dobi tudi znižanega. Tule imajo kar nekaj oblačil v akciji in so res kvalitetna http://solemio.si/.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem