Zadnji članki

Zgodbe malih junakov: Borila se je kot levinja
Inkubator pokrit s pregrinjalom z izvezenim levom. Edina je imela tako pregrinjalo. Povedala sem ...
Resnične zgodbe

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zap...
Aktivnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

, in najvam sonček sije
sem si dala v glavo, da ne smem kadit. Od začetka je bilo težko potem sem se navadila bit pač brez. Raje sem potrpela tistih 9 mesecev, kot da bog ne daj bi bilo kaj narobe s tamalim. Sem pa začela kadit nazaj ko je bil mali star en mesec in nisem dojila. Je bil pa takrat užitek še večji
mu raj dam AM, res..
) in me je skor kap kok je bilo grenko. predvidevam, da novorojenci drugega niti ne poznajo kot to hrano in jo pač sprejmejo tako kot je - grenko..
takrat nisem kadila. kasneje sem en čas kadila in ko sem zanosila sem nehala, ker mi tisti mlek ni šel iz glave (če je že mlek tok zasran z okusom zaradi tega, kaj šele telo ko daje ves material za gradnjo deteta.. nekak nisem mogla tega narest otroku..) no, sem pa potem probala moje mleko in bila ful presenečena kako drugačen okus je mel. fuuul sladko - moj mož ga je tudi probal (firbec
) in je rekel, da je presladek, da bi ga dal v kavo
Mislim narkomani si itak niso sami krivi družina jih je zje**** mi kadilci pa smo si sami krivi.