v bistvu

pričakujem 23.6, ampak sem se dala napisat na seznamček 25.6 zato, da bi se nekako prepričala da je to dan d za delanje testka. ampak mi tako ali tako ni uspelo niti do 23. počakat
missmoon

draga moja mislim, da bova naslednji mesec spet skupaj stiskali pestke druga za drugo in seveda za vse ostale! kar pozitinvo naprej in pridno

!!
naš čmrlek je pa ponoči zbolel in že dva nisem spala. prejšnjo noč ker se je vso noč premetaval, danes pa ker sem ga hodila šlatat, ker je tako žarel da je to grozno. zdaj je doma z atijem, jaz sem pa v službi za par urc in potem grem domov ga stiskat. je jedel vitaminčke in je bil super, takoj ko sva nehala jest (10 dni največ) je pa zbolel

upam da bo hitro mimo, saj se v petek začne festival lent in se že tako veselimo živžava in delavnic
danes zjutraj sem bila preveč okupirana z njim, da bi naredila še drugi testek, sem si kupila FS dvojno pakiranje. imam pa še CB doma že odkar sva začela delat na

, ampak ta čaka na dan ko bo

dejansko zamujala.
krisv jaz tudi grem v nabavo po maco če ta mesec dobim

a jo začnem pit kar s prvim dnem M in neham ko je O??? kako pa naj vem kdaj je O

nikoli nisem delala testkov in nič. špika me včasih par dni...