Pozdavljene
!
Urshek - v tistem obvestilu je pisalo, da naj bi teme, katere naj bi se obravnavale prejšnji teden, vključili v naslednja predavanja. Jaz to razumem kot da bodo jutri obravnavali Prvo porodno dobo in si šli ogledat porodnišnico ter mogoče dodali še kontracepcjo al nekaj kar je pač bilo na "meniju" za v četrtek, naslednjič pa pač dodali kako drugo temo... Upam, da je res tako.
Ali kater ve, koliko časa običajno traja predavanja na MŠ v Postojni? Uro, dve ali več?
Se vidimo, punce
Janchek in ostale, ki ste imele ali imate "napeto ozračje" doma:
Mislim, da to ne škodi razvoju otročička, gotovo pa ne koristi, če bi bile skozi pod takim "pritiskom". Saj veste, kaj pravijo: Kar je prijetno za mamico je prijetno tudi za
in obratno. Jaz imam tudi zelo zelo stresno službo in dokler sem še delala, mi je srce večkrat nabijalo 100/h, bebija npr. celih 8 ur skor nisem čutila, ... a odkar sem doma je razlika zelo očitna, bebi je aktiven skozi cel dan (tudi ko ne mirujem), bitje srca ni povečano, ... skratka gotovo je boljše, da nismo izpostavljene stresnim situacijam. Smo pa včasih same krive zanje, saj nas vse (en bolj druge manj) dajejo hormoni in zagotovo (vsaj prvorodke) tudi določen strah pred neznanim, strah pred porodom, vprašanja kakšni starši bomo, če bomo zmogli, kak bo potem partnerski odnos, kako bo ko bo spet treba v službo, ... Mislim, da se ene bolj druge manj zavedno spopadamo tudi s tem. Tako, da punce, glavo gor in dajmo samo pozitivno mislit in uživat v tem obdobju, ki je tako posebno, edinstveno in ga v celoti lahko doživljamo samo me, bodoče mamice
Uživajte dan