razgrajačka pri men pa na šihtu še ne vejo, tud pogruntal niso ...
Ja, saj pri meni tudi ne - moji sem mislila mojo družino - nas je precej

.
NS: sem že naročena, 4.7., pozno zvečer, ker ma prej tastarejša še zobozdranico. Rajši se prej naročim, ker so dopusti in ker gremo potem tudi mi na dopust in ne bi rada zaradi tega tu ostajala. Takole bo pa glih super. na prvi pregled bom pa še kar čakala - 17. ga šele imam...
dobrodošle vse nove!
Po stirih urah visenja na urgenci z malo pupo, sem dobila diagnozo NOSECNOST NENZNANE LOKACIJE. UZ ni pokazal prav nikjer nic, samo zadebeljeno sluznico, jajcniki normalne velikosti, krvni test pa je potrdil nosecnost. Vzrok krvavitve jim ni jasen, sumijo pa na izvenmaternicno. Zgleda, da je nosecnost se tako zgodnja, da je UZ se ne zazna (6/7t), zato moram v pon. spet prit na krvne teste, ce se je hormon povisal ali znizal in ce se ze kaj na UZ vidi. V glavnem po vsem cakanju nisem nic pametnejsa. G me je hotel ze prepricat, da nisem noseca
Uf,
najki! Saj ne vem, kaj naj ti želim - da bi bilo tako, da bi ti bilo najboljše in najlažje! Pri nama sem imela ss vedno takrat, kadar še nisva bila pripravljena na bejbija... Upam sicer, da ni izvenmaternična in da bo vse ok, seveda! Poročaj sproti, kaj bojo ugotovili! Je pa čudno, da se ni nič videlo, meni se je vsakič na uz videla nosečnost, ko sem krvavela, ap sem bila tudi 6. teden, še velikost so lahko zmerili... Se je videlo in vrečko in zarodek. Mogoče se je samo malo skril. Upam, da se ti kmalu vidi!
kristy, meni je bilo obakrat zelo slabo in sta res obe punčki! Ampak je bilo obakrat slabo tudi svakinji, ki ima dva fanta

.
binca, čestitam! Naroči se na ns, je pa normalno, v nosečnosti ni prav veliko pregledov, če je vse ok.
Ali je že katera slišala oziroma probala ingverjev čaj? Baje pomaga proti slabostim
Probala vse, kar so rekli, da pomaga. Pomagalo ni NIČ. Niti malo. Zdaj edino pomaga, če kaj pojem, ampak sumim, da ne bo dolgo tako, ekr sem danes v službi skoraj zbruhala kosilo... Ti želim, da bi ti pomagalo. Jaz sem probala: ingverjev, metin, malinov,... itd... čaj, prepečenec na tešče še v postelji, bobi palčke, suh kruh, ma, res, svega i svašta. NIč ni pomagalo, razen poroda

.
< Sporočilo je popravil razgrajačka -- 1.6.2011 17:01:27 >