tecnobica proti slabosti si kup piškote Grancereale - navadne, v rmenem ovoju so ... men so zelo pomagal .. priporočila mi jih je pa kolega, ki ji je bilo neizmerno slabo, ko je imela dvojčka in si jih je kupovala .. najbolje je, da že na tešče poješ ene 2 .... jaz sem mislila sprva da je loari fari, pa ti lahko povem, da pomagajo - vsaj meni ... meni je zdaj bolje .. čeprav me pa od včerj glava boli, pa sem vseeno zvečer 1 lekadol pojedla
enostavno nisem več zdržala, ker je že šlo na migreno .. danes pa že spet zdaj malo, upam, da se ne razširi tako kot včeraj
Glede modrcka ... jaz jih imam še iz 1
doma, tako, da mi bojo upam, da zdej dokončno prav prišli. Drugače mi je pa moj
kupil še enega novega ... ker mi ga je že prejšnjo
obljubil pa ni blo pol nič iz tega .. zdej sm ga pa dobila .... reeeees lep
Mistica
super ... javi kako bo na pregledku
Trnuljcica se popolnoma strinjam z Najki, nikakor ne jej še kakšnih dodatkov na svojo pest, res ... znajo kakšni še celo škodovati kakor pa karkoli izboljšati. Če te skrbi zaradi železa zdaj kupi borovnice, ali pa pij koprivin čaj, ti bo pomagalo, meni je prvo
, ker sem imela pomanjkanje železa. Samo men je enostavno dosvetovala kakršnekoli dodatke, ...
Najki edino pravilno .. samo pozitivne misli .... ni važno kaj bo dete -januarček, februarček - važn, da bo zdrav in da bo tudi s teboj vse ok. Kar se pa tiče same vgnezditvene ... mi lahko samo poveš katera G ti je to rekla, da je vgnezditvena do 12 tedna? Čisti firbec me zanima ... mislim, da sem tudi že enkrat sama opisala kaj sploh pomeni vgnezditvena krvavitev ... samo tko iz firbca me zanima katera to trosi naprej, ker sva s Pušenjakom v takih odnosih, da jih lahko malo 'pograja'
Pač enostavno mi ni všeč, da zavajajo ljudi z drugimi izrazi .. naj raje rečejo, da ne vejo zakaj prihaja do krvavitev ... jaz jih veliko poznam, ko smo krvavele...oz. imele vsaj izcedke ... pa smo bile napačno 'poučene' .... no ja ... želim ti samo najboljše in da bo z
vse ok in seveda s teboj
binca4 tudi mene bodo naročili na NS ( celo 2 ) v porodnišnico ... žal nimam tukaj materinske knjigce iz 1.
, bi ti lahko povedala oz. napisala kdo opravlja tam preglede. Lahko ti pa povem, da so strokovnjaki in da si v drobrih rokah ....
Kako poteka pregled? Mislim da NS še vedno delajo v 4 nadstropju. Uležiš se na pojstlo, l tebi obrne TV ekran in te namaže z enim gelom, potem se z ročko giblje po spodnjem delu trebuha oz. tam kjer imaš črevo in maternico. Ona ti bo merila obseg glavice, velikost ploda, če ima nosno kost, če je vse vredu z hrbtenico, če ima 5 prstkov na nogah in rokah ... mislim, da ti nekako ni potrebno biti posebno pozorna, ker bo ona sama vodila 'proces' in ti bo že govorila vmes kako in kaj ....
kokosh zakaj v posvetovalnico?