ronja ne prehitevaj, jaz sem prva na seznamu
Be my guest! Jaz NOČEM še zdaj rodit! Zdaj mam spet popadke, samo so tko bolj redki in niso na 5 min, kot včeraj... Samo da se tole pomiri... Edina dobra stran poroda letos bi bila to, da mi unih diabetologov ne bi bilo več treba gledat
vidim, da so te vsi skupaj spravili ob živce. name diabetologinja in porodnišnice podobno delujejo. razen če tam dejansko grem rodit. bom jutri zvečer en podoben post napisala sigurno po pregledih. gre pa moj z mano, za varnostnika. če se ne bom znala postavit zase. ti si se vidim
Jap, do zdaj se nisem nikoli. Zdaj pa, ko vidim, kako tole vpliva na Svita in da se dejansko LAHKO prezgodaj rodi zaradi tehle budaleštin, se pa ne grem več. Mami tigrica se je zbudila (navadno se potem, ko se otrok rodi, ampak "for you I will make an exception"... Mam pa že preveč izkušenj z raznoraznimi bluzenji zdravnikov in vem, kdaj je kaj smiselno in kaj ni. To, da se hodim tja kazat na 14 dni, da bo pogledala moje rezultatke in rekla, ok, NI smiselno: zato, ker s tem šibanjem sem pa tja dejansko ogrožam tegale otročka! Ker me tja ne more pripeljat lubi, pa z mano tam viset par ur, pa me odpeljat nazaj, ker ima službo. Ker rabi dopust za potem, ko se mali rodi! Je kr mal pogledala, ko sem ji rekla, da so moja prioriteta pač otroci. Čudo božje, a ne? kaj pa pričakuje? Vesela naj bo!
Aja, so mi pa naredili tudi uz. Kar se tiče glavice in trebuščka, sta oba velika čisto enako - za iste tedne, noge ma pa res mal krajše, j* ga, pač ne bo maratonc

. Ampak je baje vse še popolnoma v sorazmerju... Tako da... mam dost tega, da mi serjejo po glavi čisto popolnoma brez kakršnekoli osnove za to! in pol ona kr govori, kao da so to bli lažni popadki, sem ji povedala, da se dr.-jem in babicam niso zdeli, da si lahko tudi ctg pogleda, pa da so me odprli in da ja, definitivno tile zdaj, ker prej sem bila zaprta... In valjda jim ni najbolj všeč, kadar jim poveš, da nimajo prav. Da to je neki, česar se mam za bat precej bolj kot pa mojega urejenega cukra (tega tut reva ni mogla zanikat, ker je mela knjižco pred sabo) in da je treba mal pretehtat, kaj je boljše za tega otroka: al da teram okoli, pa dobim popadke al da pač ne grem tja pokazat knjižce in pač pazim na cuker in si merim doma. Ja, saj nimam napisanega strogega mirovanja... Mislim halo??? Po noči popadkov, ko smo vsi skoz trepetali, al bo šlo dalje v porod al ne???? Bi ona rada mene sprehajala okoli tko, zato, da bo vidlda, da prave številkice pišem??? Da ta samonadzor ni vedno tko dober, pa da eni goljufajo, itd... Mislim halo, no? Pa če bi hotla goljufat, mi tut njena kontrola tega ne bo preprečla, ni res? Pa kaj bo nardila 14 dni pred porodom tut ne vem... Ampak ajde. Takrat lahko pridem, letos pa me res ne vidijo več. In tudi v p. ne, dokler ne bo porod v 2. fazi, majke mi!
So bile pa babice super in tudi sestre na oddelku E, svaka čast! Da ne bom sam pizdila
Ampak saj pravim: sem se skregala do konca, ker mam res poln kufer teh diabetologov. (mi je rekla, da sem težak sogovornik - to sem vzela kot velik kompliment

) Tako da zdaj grem tja 3.1., za Lejlin rd, takrat bo že 37 tednov, hvalabogu. Ampak res no! Pa dej uporabljajte mal možgane, sej kaka celica bi pa morala bit tam not, a ne?