Torte si ne bom privoščila danes (ampak v petek user posted image )...sem pa pojedla 5 piškotov, ki sem jih spekla..ja probat je treba da vidim če je dobr
Miami, uživaj! Jaz sem danes pojedla 5 medenjakov in sendvič z belo bombeto, posebno salamo in sirom in mela cuker pod 6. Tak da... če bi bilo po njihovo, bi še vedno bila na žaganju, ampak aparatek = svoboda and I love it

. Pa naj se požrejo, hehe.
Midva sva pa uradno priznala najin izvenzakonski "greh" - Svita, hehe. Zdaj pa nima več spasa - že 3.
janček, večina labov začne ob 7h, tudi v zdjih, tako da po moje na pk ne bi smeli bit kasneje. Ampak za vsak slučaj rajši pokliči.
Sem ji kar malo fouš, jaz bi že tut šla, pa me še nečjo.
Joj, jaz pa še ne! jaz bi pa rada, da miško mali še malo ostane not, si razvije pljučka, pa da dovolj maščobe gor (ne preveč, seveda;), da mu ne bo treba bit v topli posteljici in da bo lepo od 1. dne pri mamici in da naju potem kmallu spustijo nazaj domov k ponosnima sestricama

. me je tako ustrašil v pon! Joj, celo noč sem mu govorila, ni še čas, pikec moj, ostani še not! Saj bom mislila nate, no, ne samo na tamali, obljubim

. Samo jaz mam rok šele 20.1. Če bi ga mela 1.1., bi se ne sekirala prav fejst, če bi se hotel rodit. Pri 34 tednih so pa še boščki. no, saj samo še 2 dni, ap bo že 35. Day by day...
Danes sem kljub sprehodu ok - smo pa šli res ultra počasi (tempo 2 letnice, ki jo vse zanima

) in predno smo šli, sem za vsak slučaj požrla 2 buscopana. Pa po novem ne smem več hitro hodit, to sem že rekla, ne? Kaj mi gre pa to na živce! Takoj dobim popadke! Res - par korakov in buuuum! Kar je meni grozno, ker sem enostavno bolj na hitro narejena in redko delam kaj počasi - ne da bi se sploh zavedala... Ne znam se počasi premikat. In zdaj moram non stop mislit na to, kar je rahlo smotano. Ampak če ni hujšga ni nobeden še umrov:D.